Doğan: Hazırız, Kararlıyız

Yasin Yılmaz döneminde oldukça başarılı hizmet ve projelerin hayata geçirildiği Yurtbaşı Beldesi'nde Başkan Yılmaz'ın ekibi içerisinde yer alan ve bu dönem Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan adayı  olarak halkın karşısına geçen Nihat Doğan, belde sakinlerinin desteğini arkasına almış durumda.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine az bir süre kala adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların büyük bir özveri ve heyecanla yürütüldüğü noktalardan biri de Yurtbaşı. Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, adaylığının açıklanmasından bugüne kadarki sürede dur- durak bilmeden çalışmalarını sürdürerek şimdiden belde sakinlerinin gönlüne girmiş durumda. 

Başkan Adayı Nihat Doğan, Yurtbaşılı vatandaşların hizmetlerin en iyisini hak ettiğini belirterek 1 Nisan sabahı beldenin Türkiye Yüzyılı’na hazır hale gelmesi adına canhıraş bir mücadeleye girişeceklerini vurguluyor.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

DOĞAN: “YURTBAŞI KARARINI VERMİŞ”

Ak Parti’nin Yurtbaşı’na Nihat Doğan’ı aday göstermesi daha ilk anda belde de büyük bir heyecan yarattı. 

Bu kapsamda belde sakinlerine seslenen Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan: “Beldemiz gerçekten bir önceki dönemde önemli hizmetlerle kavuştu. Bu dönemde de aynı şekilde hizmetlerimi kesintisiz bir şekilde beldemize kazandırmaya devam edeceğiz. Hem aday tanıtım toplantısında hem de bugün burada görüyoruz ki beldemiz kararını vermiş. Bu coşku ve heyecan bize daha büyük bir azim veriyor. Yeniden Ak Parti diyeceğiz ve mazbatamızı alır almaz beldemizi Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirmek için canla başla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

NİHAT DOĞAN’A TAM DESTEK

Başkan Adayı Doğan, adaylığının açıklanmasının hemen ardından Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Adeta miting havasında gerçekleşen açılış sonrası merkeze ilk ziyaret ise önemli bir isimden geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇED Genel Müdür Yardımcısı Elazığlı hemşehrimiz Ahmet Talha Türkoğlu Yurtbaşı SKM’ye ziyarette bulundu.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

“BAKANLIK OLARAK HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAKLAR”

Başkan Adayı Doğan, ziyaretle ilgili olarak,“Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇED Genel Müdür Yardımcısı Talha Türkoğlu Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezimizde bizleri ziyaret ettiler. Bakanlık olarak tüm olanakları ile Yurtbaşı Beldemizin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

DOĞAN: “YURTBAŞI HAZIR VE KARARLI”

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, programları kapsamında Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezinde hemşehrileri ile buluştu. Yurtbaşılı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ve adeta bir mitinge dönüşen programda vatandaşlar talep ve beklentilerini aktarma fırsatı buldu. 

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

Programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Doğan: “Bugünkü programlarımız da gösterdi ki Yurtbaşı’nda hemşehrilerimiz kararını vermiş. Yurtbaşı hazır ve kararlı. Artık 31 Mart gecesine doğru gün sayıyoruz. Beldemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak ve hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için heyecanımız hiç dinmiyor. Hizmetler birlik ve beraberlikle gelir. Bugün arkamızda dimdik duran hem Milletvekillerimiz hem de il başkanımızla birlikte gelecek 5 yıllık dönemde hizmetlerimiz ve projelerimizin ardı arkası kesilmeyecek inşallah. Bugün bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Milletvekillerimize ve il başkanımıza tüm Yurtbaşılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Doğan: Hazırız, Kararlıyız

YURTBAŞI HİZMETE DOYACAK

Başkan Doğan’ın uzun yıllardır siyasetin içerisinde bulunması, hem milletvekilleri hem de teşkilat ile uyumlu, ikili ilişkileri ve Ankara’daki bağlantılarının yeni dönemde Yurtbaşı’na hizmet olarak yansıması bekleniyor.