DOĞAN, GALA VE ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAK

Doğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Üyesi bulunduğumuz Dünya Gazeteciler Federasyonu'nun organize ettiği Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ga

DOĞAN, GALA VE ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Üyesi bulunduğumuz Dünya Gazeteciler Federasyonu’nun organize ettiği Türk Dünyası Belgesel Film Festivali gala ve ödül töreni 8-9 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Zeytinburnu’nda yapılacak. Biz de Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti olarak Elazığ’ı temsilen bu önemli organizasyonda yer alacağız” dedi.

 

Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti olarak bu güne kadar, özellikle Elazığ’ın tanıtımı adına çok önemli organizasyonlara imza attık. Elazığ’ı en iyi şekilde tanıtmanın, temsil etmenin gayreti ve çabasında olduk. Gala ve ödül töreni programı 8 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da İstanbul Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Film gösterimleri ise 9 Ekim Pazar günü 11.00-19.00 saatleri arasında Topkapı Türk Dünyası Kültür Mahdigeresi’nde gerçekleşecek.”