Doç. Dr. Murat Aygen Aday Adaylığını Açıkladı

Fırat Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Aygen MHP'den Elazığ Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Doç. Dr. Murat Aygen Aday Adaylığını Açıkladı

Aygen, aday adaylığını açıklamasına MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez ilçe başkanı Vahit Erkan’da katıldı.

Aday adaylığı programında konuşan İl Başkanı Yunus Bal “ MHP bu şehrin kaderini değiştirmek için ağlayan mahalleleri tekrardan güldürmek için yola çıkmıştır. Yolun sonu da zaferdir İnşallah” dedi.

Doç. Dr. Murat Aygen Aday Adaylığını Açıkladı

Doç. Dr. Murat Aygen ise yaptığı açıklamada “adaylık yolunda, benim iki azığım var.

Ekmeği bölüşmek, birlikte güç bulmak, zorlukları birbirimize güvenerek aşmak, imkanları herkes için eşit kılmak, selamı yaymak, günü hepimiz için güneş kılmak, geceyi hepimiz için örtü kılmak; merhametin bana vasiyetidir.

Söz verdim merhamete; gözlerim merhamet kuşları uçuracak; bir yetimin başını okşayacak; bir fakirin evine katık olacak, bir engelliye umut aşılayacak; aç olanlara ekmek, çıplaklara örtü, öksüzlere şefkat kesilecek, bir öğrencinin geleceğini müjdeleyecek. Bir yaşlıya huzur, bir işçiye hak, bir işverene adalet, bir çocuğa neşe, bir gence emanet, bir kadına güvence, bir ağaca koruma, bir kediye-köpeğe mama ve bir de her ayrılan sevdiğimize birer Fatiha sözüm var. Ellerim de söz verdi; harama uzanmayacak, dertlinin elinden tutacak, emek verenin üstündeki el olacak, her dine, her mezhebe, her dile, her ırka, yaşam tarzına uzanan esenlik eli kalacak.

Bir de yola revan olmuş ayaklarım var: her yere, herkese hizmet götürecek. Her çağrıya gidecek; her gönül insanıyla hizmet için birlikte yürüyecek. Ayağına davet etmeyecek; her Elazığlının ayağına gidecek. Dertlere derman, ihtiyaçlara proje, umutlara enerji, yenilikçi ve kucaklayıcı bir bakış açısıyla hayallere destek verecek” diyerek açıklamasını sonlandırdı.