Dikkat, Anket Var!

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakı, 2022'de seçim atmosferine girmek için bir dizi adım atmayı planlıyor.

Dikkat, Anket Var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel anketlerle halkın nabzı  tutulurken, öncelikle oy alınamayan ve milletvekili çıkarılamayan illerde halkın nabzı yoklanacak, beklentileri için projeler üretilecek.

Bu kapsamda özellikle içerisinde Elazığ’ın da bulunduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde özel bir çalışma yapılacak.

Bu çalışmada, Cumhurbaşkanı adaylığı için öne çıkacak isimler de anket yapılarak seçmene sorulacak, sonuçlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sunulacak. 

Akşener, illerde yapılacak anket sonuçlarına göre karar alınmasını savunacak.

Bu çalışma, Kılıçdaroğlu ismi dışında farklı isimlerin çıkmasına yönelik bir adım. Bunu zorlayan da Akşener. Akşener’in amacı, Karadeniz zaten dünden hazır, Doğu ve Güneydoğuda da İmamoğlu’nun varlığını ve istenme oranını ortaya çıkartıp Kılıçdaroğlu’nun önüne koymak ve yüzünde “rabbi yessir” gördüğü İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı yaptırmak. Sonrasında da kendisi Kılıçdaroğlu’nun değil sistem değişikliği ile İmamoğlu’nun gölgesinde   başbakanlık yapmak.

Bu anketten en önde İmamoğlu’nun çıkacağı kesin. Zira CHP’nin geniş tabanı yanında iyi Parti, Saadet ve ikinci turda millet ittifakı adayına oy verecek HDP tabanını da Kılıçdaroğlu’nun iyi bir cumhurbaşkanlığı performansı göstereceğine ve ülkeyi sorunlardan arındırtıp iyi bir yönetim sergileyeceğine inanmıyor.

İşte asıl fırtına ve kıyamet bu anket sonunda kopacak ve Kılıçdaroğlu, kendisi üzerinde oynanan oyunu fark ederek teşkilatları ile birlikte harekete geçecek.

Görünen o ki bugünden sonra Millet ittifakında gizli ya da aşikar kılıçlar çekilecek. Kimin kellesi gidecek ya da kim kaybedecek bu düelloda izleyip göreceğiz.