Devlet Bahçeli'den HÜDA PAR'la İlgili İlk Yorum

HÜDA PAR'ın 14 Mayıs seçimlerine AK Parti listelerinden gireceğini açıklaması sonrasında ne diyeceği merak konusu olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sessizliğini bozdu. Bahçeli, 'Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur.' dedi.

Devlet Bahçeli'den HÜDA PAR'la İlgili İlk Yorum

Konuyla ilgili sessizliğini bozan MHP lideri, "Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen zalimlerin paravan adayıdır. Son günlerde Hür Dava Partisi ekseninde temerküz ve tezahür eden sanal tartışmalar, maksatlı polemikler, Milliyetçi Hareket Partisi'ni hedef alan asılsız ve ahlaksız isnatlar tarafımızca dikkatle takip edilmektedir. Hür Dava Partisi'nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'Emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur." ifadelerini kullanan MHP Lideri, konuşmasına şu cümlelerle devam etti:

Açık hedefimiz Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla seçilmesine çalışmak, Milliyetçi Hareket Partisi'yle Cumhur İttifak'ının milletvekili sayısının nitelikli çoğunluğa ulaştırmaktır. Elbette başaracağımızdan ve başarılı olacağımızdan en küçük şüphemiz de yoktur. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Gayret bizden Tevfik Allah'tandır. 14 Mayıs'ta cumhurun zaferi hilal gibi yükselecek, 29 Ekim'de de Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü iftiharla kutlanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü cumhurun muazzam diriliş ve yükselişiyle taçlanacak, Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk adımı Allah'ın inayeti, milletimizin iradesiyle atılacaktır.

Unutulmasın ki, Cumhur İttifakı olarak, zarfa değil mazrufa baktığımız; küçük hesaplara değil büyük ülkülere kafa yorduğumuz; hezeyanla perçinlenmiş tezviratlarla değil hakikat pınarından kana kana içmenin peşinde olduğumuz muhkem bir gerçektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Mart 2023 akşamı Danimarka'da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan menfur saldırıyı tüm gücümle kınıyor, aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif'ini bir kez daha tebrik ediyorum."