DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı Ve İl Teşkilatından Sönmez'e Ziyaret

İrfan Sönmez'e nezaket ziyaretleri devam ediyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı Ve İl Teşkilatından Sönmez'e Ziyaret

Birçok kesimden destek açıklamaları alan Sönmez’e bir destek açıklaması da DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Çanakçı’dan geldi. DEVA Partisi Elazığ İl Teşkilatı ile SKM’de Sönmez’i ziyaret eden Çanakçı; “Millet İttifakı olarak tüm ülkemize 14 Mayıs’ta baharı getireceğiz. “ ifadelerine yer verdi.

SÖNMEZ: MİLLET İTTİFAKI İLE TÜRKİYE’YE BAHAR GELECEK

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Sönmez; 

 ‘’ Bu gün DEVA Partisi’nin çok değerli kurucularından, Elazığ’ın yetiştirdiği başarılı bürokratlardan biri olan, aynı zamanda önümüzdeki günlerde daha iyi yerlerde görmeyi umut ettiğimiz İbrahim Çanakçı Bey, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kangal ve Milletvekili Adayı Seçim Merkezi’mizi ziyaret ettiler. Hepsine yürekten teşekkür ederiz. Hep beraber hedefe yürüyeceğiz. İnşallah Türkiye’yi bu kutuplaştırıcı ve kavgacı siyasetten kurtaracağız. Türkiye’ye barış gelecek, yaz gelecek, bahar gelecek. İnsanlarımız bu gün çektiği sıkıntıların hiçbirini çekmeyecek. Ekonomi düzelecek. Bu gün mahkemelerimizden kaçmış olan adalet yeniden avdet edecek. Türkiye’yi bir adalet ve kardeşlik ülkesi haline getireceğiz.” dedi.

ÇANAKÇI: MİLLET İTTİFAKININ TÜM BİLEŞENLERİ İLE ELAZIĞ MECLİSTE ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLECEK
Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Sönmez’e gerçekleştirdiği ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Çanakçı; 
“Seçim çalışmalarımız kapsamında İYİ Parti Seçim Merkezi’ni ziyaret ettik. Hem Elazığ’da sahadaki gelişmeleri, hem Türkiye’deki seçim sürecini değerlendirdik. Tabi Elazığ yıllarca çok ihmal edildi, geri bırakıldı. Ama inşallah önümüzdeki 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler sonrasında Millet İttifakı’nın tüm bileşenleri ile beraber, Elazığımız hem mecliste, hem yürütmede güçlü bir şekilde temsil edilecek ve yılların birikmiş ihmali telafi edilecek. Ben hem İrfan Bey’e hem de tüm İYİ Parti’nin diğer adaylarına başarılar diliyorum.  Millet İttifakı’na bir bütün olarak başarılar diliyorum. Millet İttifakı olarak tüm ülkemizde 14 Mayıs’ta baharı getireceğiz. ‘’dedi.

İŞSİZ VATANDAŞ: BEN 21 SENEDİR İŞ ARIYORUM, BEKLEMEKTEN TAŞ OLDUM

Yoğun seçim çalışmaları devam eden İrfan Sönmez Mustafapaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ve özellikle gençlerin büyük bir ilgi ile dinlediği Sönmez, Elazığ’ın çözülemeyen sorunlarına ve genç işsizlik oranının yüksek oluşuna değinerek bu konuda vatandaşın beklediği çözümlerin kendileri tarafından getirileceğini söyledi.

İrfan Sönmez’den işsizliğe çözüm getirilmesini isteyen bir vatandaş, 21 yıldır iş aradığını, geçici işlerde çalıştığını söyledi. Mevcut hükümete hakkını helal etmediğini ifade eden vatandaş:
’’ Ben 21 yıldır kalıcı bir iş istiyorum taş oldum. Bunlarda merhamet yok mu? Beni arıyorlar, bilgilerimi alıyorlar. Ama sonuç çıkmıyor.” dedi.

VATANDAŞTAN TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE KARŞILAMA

Elazığ Mustafapaşa mahallesinde kahvehanede vatandaşla bir araya gelen Sönmez, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Düzenlenen kahvehane toplantısında daha önce MHP Palu Devlet teşkilatında görev aldığını ifade eden vatandaş İrfan Sönmez’i desteklediklerini bildirdi. Vatandaş açıklamalarının devamında; 

“Geçmişte Elazığ Palu Baltaşı devlet teşkilat Başkanlığı yaptım MHP’den. Şuan İYİ Parti’den üyeyim. Sayın Milletvekilimize başarılar diliyorum. Elimizden geleni yapacağız. “ dedi.

Kahvehane toplantısında Sönmez’in vekil olacağını ve bu konuda gereken desteği vatadaşın sağlayacağını bildiren vatandaşlar tezahüratlar eşliğinde geceyi noktaladı.