DEVA Heyeti'nden Elazığ TSO'ya Ziyaret

Deva Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakcı ve Beraberindeki Heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek, Manifestoya tam destek verdiklerini açıkladı.

DEVA Heyeti'nden Elazığ TSO'ya Ziyaret

"Geçmiş dönemlerde çok önemli görevlerde bulunmuş bir hemşehrimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz"

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Sayın Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı çok kıymetli Elazığlı bürokrat hemşerimiz İbrahim Halil Çanakçı beyefendi, Deva Partisi İl Başkanı, Deva Partisi Milletvekili adayı, ve Deva Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri, öncelikle odamıza yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı odam ve yönetimim adına sizlere teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğunuz yolda sizlere başarılar diliyorum. 14 Mayıs takdir ederseniz iş dünyası içinde bir milad ve bizde iş dünyası olarak bir an evvel seçimin tamamlanıp ülkemizde istikrarın olması temennisinde bulunuyoruz. Birbirinden kıymetli, birbirinden değerli hemşerlerimiz aday oldu. Bizler de ilimizin olmazsa olmazlarından oluşan bir Manifestoyu bir liste halinde adaylara deklare ettik.

Sağ olsun diğer partinin milletvekili adayları ve sizin Deva Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olsun, AK Parti Milletvekili Adayları olsun,  bizim yayınlamış olduğumuz manifesto'nun altına imzamız imzalarını attılar. Biz de bundan oda olarak büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Geçmiş dönemlerde birçok kıymetli görevlerde yer almış, Müsteşarlık yapmış bir ağabeyimiz, hemşerimizi bir kıymetlimizi, değerlimizi Elazığ da gördüğümüz zaman ayrı bir mutluluk duyuyoruz.  Şu an Deva Partisinde Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı. Allah nasip eder de bir makama gelirseniz, bizler de sizlere rahat ulaşıp problemlerimizi size rahat ifade edebiliriz. Tekrardan Odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz.” Dedi.

"Millet İttifakının bir parçası, Deva Partisi Olarak Manifestonun sonuna kadar takipçisi olacağız."

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Deva Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakcı ise, “Elazığ Ticaret Ve SanayiOodamızın çok kıymetli başkanı İdris Bey, yine Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleri. Ben de öncelikle ev sahipliğiniz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Bugün Deva Partisi heyet olarak sivil toplum kuruluşlarımızı ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Güzel verimli bir değerlendirme yapmayı temenni ediyoruz. Tabii Türkiye 14 Mayıs'ta sandığa gidecek. Ben öncelikle bu sürecin sağlık içerisinde, huzur içerisinde, barış içerisinde tek bir kişinin dahi burnu kanamadan gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bizler Deva Partisi olarak Sn. Ahmet Yıldız’ı aday göstermiş durumdayız. Kendisinin de meclise girmesi için büyük bir çaba içerisindeyiz. Yine önümüzdeki dönemde Elazığ’ımızın hem yürütmede, hem mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi bizim arzumuz, hedefimiz. Bütün çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda geliştiriyoruz. Sandıktan çıkacak neticeye göre daha net konuşmak mümkün olacak.  Ancak çabamız ve gayretimiz bu yönde. Ziyaretlerimizde büyük bir teveccüh ile karşılaşıyoruz. Burada önemli olan Elazığımıza hizmet edecek, örneğin Manifestoyu eksiksiz şekilde hayata geçirecek bir netice ortaya çıkması  ve biz de Millet İttifakının bir parçası, Deva Partisi olarak Manifestonun sonuna kadar takipçisi olacağız." Dedi.