Destek Halkımızdan Hizmet Benden Olacak

Başak MERAL GÜNDÜZ/Güneykent Mahalle muhtar adayı iki çocuk annesi Özge Ceyhan,adım,41.mahalle olan Güneykent mahallesinde muhtar adayıyım.

Destek Halkımızdan Hizmet Benden Olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçildiğim takdirde bayanlarımız için kurslar beyler için cami çalışmalarımız olacak yine Güneykentte ulaşım ve market sorunu çok fazla elimizden geldiğince onlara çözüm bulmaya çalışacam”dedi.

Özge Ceyhan,”Her meslekte olduğu gibi muhtarın da görevleri bir hayli fazla. Bir muhtar olarak bu görevleri yerine getirmeniz şart. Peki görevlerimiz neler olacak ?Mahallede bulunan yol, çeşme gibi ihtiyaçları yerel yönetime iletmek,bu alanda ortak kullanılan ihtiyaçların bakım ve onarımını yaptırmak,çalıştığı köy ya da mahallenin ortak işlerinin imece usulü yapılmasını sağlamak, askere girme zamanı gelen kişilerin gerekli işlemlerini yapmak.

İhtiyaç sahiplerini tespit ederek, devlet desteğinden yararlanmasını sağlamak,bulaşıcı ve kritik hastalıklara sahip kişiler için gerekli işlemleri yapmak muhtarın görevleri arasında olduğunu ifade etti.

MUHTARLIK HERKESİN EVİ OLSUN İSTİYORUZ

Özge Ceyhan,”Bir kadın aday olarak kadınlara ulaşabileceğimi, gençlere ulaşabileceğimi, onlarla projeler yapabileceğimi ve özellikle kadınların sesini büyütebileceğimi düşündüğüm için aday oldum. Dil, din, ırk, siyasi görüş gibi hiçbir ayrım olmadan beraber yöneteceğimizi söyleyip aslında yeni bir muhtarlık anlayışı getirmek için aday oldum. 

Çocuklar ve gençler için spor faaliyetleri,geri dönüşümlerle  ilgili atık projeleri,şu anda pazar yeri olarak tek bir yer var perşembe pazarı halkımıza başka pazar yerleri kurma,şu anda Güneykentte taziye evimiz yok bunun için çalışmalar başlattık en kısa zaman da açacağız.

Güneykentte sayın Belediye Başkanımız da uygun görürse bayanlar için haftada 1 veya 2 gün kermes açmak planlarımız arasında”dedi.