Derya, Dinlenir…

Her zaman önde ve bir numarada olan Zara dışında Zeynep Bastık, Mehmet Erdem, Yalın, Koray Avcı, Ziynet Sali, Berivan Meşeler, Derya Uluğ, Ahmet Şafak, Oğuzhan Koç, Bilal Sonses, Tuğçe Kandemir ve Derya Bedavacı'yı sıkça dinleten bir radyonun sadık ve bağımlı derecede müdavimi olduğumuz bilinir.

Derya, Dinlenir…

Bu isimlerden biri olan Derya Bedavacı, geçen yıl da ilimize gelerek sevenleriyle buluşmuş ve hayran kitlesi ile birlikte olmuştu. Güzel şarkıları, güzel mekanda dinlemek de ayrı bir keyif olsa bu sıcak haziran akşamlarında..

Zengin bitki çeşitliliği ve özgün peyzaj düzenlemesi, kapalı mekânları ve kır bahçesi alanlarıyla öne çıkan ve ilimizin seçkin restoran, düğün ve etkinlik merkezi olan The Serra, sosyal-kültürel faaliyetleri yanında sanatsal faaliyetleri ile de göz doldurmaya devam ediyor. 

Kahvaltı ve yemek çeşitleriyle Diyarbakır yolu 10 km’de halkımızın hizmetinde olan, konumu ve nezih mekânları, toplantı salonları ve açık hava sahnesiyle de ülkemizin saygın sanatçılarını hemşerilerimizle buluşturma devam eden The Serra, 4 Haziran Cumartesi günü son yılların sevilen sanatçısı Derya Bedavacı’yı konuk ediyor.

Geçtiğimiz yıl Derya Bedavacı,  Cengiz Kurtoğlu ve Tuğçe Kandemir’i hemşerilerimizle buluşturan The Serra,  4 Haziran Cumartesi günü; “Sende Kaldı Yüreğim,  Bana Bunu Yapma, Gel Bahtımın Kar Beyazı,  Ama Geçecek” şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Derya Bedavacı, hayranları ile buluşturacak… 
Bu özel mekânda verilecek özel konser kaçmaz deriz…