Dengeler Değişiyor…

Elazığ'da milletvekili seçildikten sonra her kesimden insanın takdirini kazanan isimdir Gürsel Erol. Siyaseti doğrular üzere yapan, yapılan yanlışları bile kırarak değil yol göstererek yapan Erol sayesinde CHP'ye ciddi katılımlar yaşanmaya başladı.

Dengeler Değişiyor…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürsel Erol’un doğru siyaset anlayışı ile birlikte insanların kafasında yıllardır olumsuz yer edinen CHP’ye insanlar sempati ile bakmaya başladı ve her kesimden vatandaş destek vermek için katılım gösterdi. 

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi. 

CHP Elazığ il Başkanlığında yapılan törene CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da katıldı.

Yeni katılan üyelere hayırlı olsun dileklerini ileten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı günde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan önce kurulmuş olan Cumhuriyet Halk Partimize farklı yaş ve meslek gruplarından yeni üyelerimizi almak bizim için sevindirici ve anlamlı bir durum. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Milletvekili Gürsel Erol katılımcılara parti rozetlerini taktı.

Görünen o ki  CHP’ye daha çok katılımlar olacak. Demek ki Gürsel Erol’un yaptığı siyaset ve halk ile iç içe olması birçok vatandaşın dikkatini çekmiş ve sempati duymalarına vesile olmuş. 

Ne diyelim, hayırlı olsun. Darısı, tabanına karşı mesafeli durmaya inatla devam edip düğün derneklerde serin vakitler geçiren bazı Ak Partililerin başına…