Demirbağ'a Güveniyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ'a geleceğini, bu kapsamda Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi programına katılacağı ve bir dizi incelemelerde bulunmakla birlikte sektör temsilcileri ile buluşacağını ve bunun önemli olduğunu iki gün önce yine bu köşeden yazmıştık. Zira sorunu yaşayan sektör temsilcileri ne yazık ki hep dışarıda kaldı ve bazı bürokratların sunduğu toz-pembe brifing raporlarıyla her şeyin yolunda ve yönünde gittiğine dair yanlış bilgiler verildi.

Demirbağ'a Güveniyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte bu gerçeği çok iyi ve yaşayarak bilen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ ile ilgili bazı tarımsal konuları Bakan Kirişci’ye aktaracaklarını ifade etti. 

Demirbağ; “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın  Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin göreve geldiği günden itibaren önemli çalışmaları oldu. Sayın Bakanımız Elazığ’a misafir olacak ve kendisini Elazığ’da ağırlayacağız. Kendisi değerli bir arkadaşımız ve daha önce de birlikte milletvekilliği görevinde bulunmuştuk. Daha önce hem Sayın  bakanımız, hem de Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Uluova Sulama konusuyla birlikte bazı konuları aktarma ve görüşme fırsatımız olmuştu. Bu konularda bazı adımlar da atılmıştı. Sayın  Bakanımız da Elazığ’a geldiği zaman bazı önemli tarımsal konuları aktarmak suretiyle olumlu adımların atılmasına vesile oluruz inşallah” diyerek özellikle Uluova sulama projesiyle ilgili yüreğimize su serpti.

İnanıyor ve güveniyoruz ki Milletvekili Demirbağ, bu kez Sayın Bakandan kesin bir çözüm sözü alacak ve hatta ovaya su verme tarihini bile açıklamanın mücadelesini verecektir.

Çünkü yaklaşan seçimler öncesi Ak Partili milletvekili adayları nereye gitse karşılarına sulama projeleri çıkacak ve buradan eleştiri alacaklardır.

Sayın Bakan Kirişçi de dostu ve arkadaşı olan Demirbağ’ın ısrarlı taleplerini geri çevirmeyecek ve  müjdeyi verecektir. Çünkü bu şehir Milletvekili Zülfü Demirbağ’a güveniyor.