Demir Kızlar, son maçına çıkacak

Türkiye Kadın Hentbol Deplasmanlı 1.Ligi'nde ligin bitimine iki hafta kalan liderliğini ilan eden başarılı temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü adım adım Süper Lige yürüyor

Demir Kızlar, son maçına çıkacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin son haftasında 05 Mayıs 2023’te Yozgat ASP bayan hentbol takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Demir Kızlar deplasman zaferlerine bir yenisini eklemek istiyor. Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Takım Başantrenörü aynı zamanda Kulüp Başkanı İsmail Bayraktar yaptığı açıklamada;
ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ…
“Yirmi takımın mücadele ettiği Türkiye Deplasmanlı Kadınlar 1.ligin A grubunu lider olarak bitirmeyi garantiledik. Bu hafta ligin son maçında Yozgat temsilcisi ile deplasmanda bizim için formalite olan bir maç oynayacağız.  Bu müsabakayı da kazanarak Mayıs aynın son haftalarında Zonguldak ilinde yapılacak olan Play-Off müsabakalarına moralle gitmek istiyoruz. Play-off’ların statülerine göre B grubunun ilk dört takımı ile karşılaşacağız. Biz her oynayacağımız maçı final müsabakası olarak görüyoruz. Onun için sporcularımız ve teknik ekibimiz tüm gayretiyle bu maçlara hazırlanıyorlar. Kendi alt yapımızdan yetişen sporcularımızla ve ligin en düşük bütçeli takımı olarak bir tarih yazacağız. Bize inanan güvenen herkes için mücadele edip İnşallah O kupayı Elâzığ’ımıza getireceğiz. 

ALTYAPIMIZ ALTIN YILINI YAŞIYOR
Nisan ayı içinde yapılan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.olan Yıldız bayan hentbol takımımız geçen hafta Yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında da Türkiye’nin en iyi altıncı kulübü olarak büyük bir başarıya imza attılar. Genç yaşlarına rağmen büyük mücadele veren kızlarımız oynadıkları oyunla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Müsabakalarda dört sporcumuz ciddi şekilde sakatlandı bunlardan Meriç Kaya ve Sıla Horlu’nun çapraz bağları koptu. Sporcularımıza acil şifalar dileriz. İnşallah en kısa zamanda eskiden daha güçlü olarak sahalara dönecekler.

OKULLARDA DA TÜRKİYE’DE EN İYİ ÜÇ TAKIM ARASINA GİRMEYİ HEDEFLİYORUZ
Tamamı altyapı sporcularımızdan oluşan Bilim Teknik ve İnavasyon Koleji Okullu Genç grup maçlarında lider  olarak yarı finallere gitmeye hak kazanmıştı. 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Erzurum ilinde yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına gideceğiz. Dört sporcumuzun sakat olmasına elbette bizleri olumsuz etkiledi. Ancak biz Erzurum’daki müsabakalarda da lider olarak çıkıp İnşallah Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına gireceğiz" ifadelerini kullandı.