Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı'na Vatandaştan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 31 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet sunan Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı, vatandaştan büyük ilgi görüyor. Modern kimliğiyle şehre kazandırılan önemli bir yatırım olan Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı'ndan kısa süre içerisinde binlerce araç yararlandı.

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı'na Vatandaştan Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MODERN YER ALTI OTOPARKI KONUKLARINI AĞIRLIYOR
Elazığ Belediyesi’nin şehrin otopark ihtiyacını karşılamaya yönelik yatırımları kapsamında inşa ettiği Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı, şehir kimliği açısından bir marka değer niteliği taşıyor.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek için projelerini bir bir hayata geçiriyor.
Bu kapsamda hayata geçirilen ve şehrin en çok ihtiyaç duyulan alanına kazandırılan modern yer altı otoparkı, vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.
Elazığ Belediyesi tarafından 3 Ocak'ta hizmete açılan toplamda 22.000 metrekare kapalı alana sahip iki katlı ve 940 araç kapasiteli modern yer altı otoparkının giriş ve çıkışı Vali Fahribey Caddesi üzerinden sağlanıyor.
Modern teknoloji ile donatılan yer altı otopark alanında vatandaşlar boş yer aramak için ekstra zaman harcamadan elektronik yönlendirme sistemi ile araçlarını park edebiliyor. Elektronik "Dolu-Boş" sistemi sayesinde araçlarını park etmek isteyen vatandaşlara ışıklı yönlendirme ile kaç araçlık park alanı olduğu gösterilerek vatandaşların araçlarını park ederken yaşayacakları zaman kaybı minimize ediliyor. Engelliler için de 20 araçlık otopark alanı oluşturulan Cumhuriyet Meydan Yer Altı Otoparkı, 7-24 hizmet sunuyor.
VATANDAŞTAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Gerek zamandan tasarruf etmek isteyen gerekse otopark arama telaşından kurtulmak isteyen vatandaşlar, şehre kazandırılan hizmetten çok memnun olduklarını ifade ettiler. Otoparkı kullanan vatandaşlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerini ilettiler.
Yer altı otoparkının şehre kazandırılan müthiş bir hizmet olduğunu ifade eden vatandaşlar, Elazığ’ın bu yatırıma çok ihtiyacı olduğunu dile getirdiler. Otopark alanının Elazığ’ın en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade eden bir başka vatandaş ise “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok modern bir otopark yapılmış. Özellikle konumu çok önemli. Elazığ’ımızın böylesine büyük yatırımlara ihtiyacı var. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Elazığlı olarak büyük bir sorundan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar, “Kafamız rahat bir şekilde aracımızı park ediyoruz. Çok teşekkür ediyoruz.”
Modern bir kimliğe sahip otopark alanının Elazığ için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getiren bir başka vatandaş ise “Aracımızı çok rahat bir şekilde park edip gidiyoruz. Otopark alanının hem güvenli olması hem merkezi olması çok önemli. Çalışanlar çok ilgili. Güzel hizmeti tebrik etmek gerekir. Şahin Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”
Avrupa’da yaşadığını dile getiren bir vatandaş ise “Çok şahane bir hizmet. Başkanımızdan Allah razı olsun.”
Elazığ için çok güzel bir hizmet olduğunu ifade eden bir başka vatandaş ise “Aracımızı bıraktık, işimizi hallettikten sonra aracımızı aldık. Şehir içi trafik yoğunluğu da bu sayede azalıyor.  Şehir için çok büyük hizmet Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”