Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplanıyor, Gündemde Asgari Ücret ve Zamlar Var

Memur ve asgari ücretlilere yapılacak zam için son dakika gelişmesi geldi. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplanıyor, Gündemde Asgari Ücret ve Zamlar Var

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bu hafta gerçekleşiyor ve gündemde asgari ücret zammı var. Milyonlarca asgari ücretli çalışanın heyecanla beklediği haber sonunda gelmiş oldu. Asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı ve ne kadar zam yapılacağı merak konusu. Bu toplantı sonrasında asgari ücret tespit komisyonu görüşmeleri de başlayacak. Kabine toplantısının öne çekilmesi, asgari ücretli çalışanlar için sevindirici bir gelişme oldu.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında asgari ücret zammı yanı sıra memura ara zam da ele alınacak. Kabine toplantısında alınacak kararlar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kameralar karşısına geçerek yeni asgari ücretle ilgili açıklama yapması bekleniyor. Milyonlarca asgari ücretli çalışanın beklentisi doğrultusunda alınacak kararlar, çalışanların maddi açıdan rahatlamasına yardımcı olacaktır. Ancak, asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı henüz net olarak belli değil. Toplantı sonrasında yapılacak açıklamalarla bu konu netleşecek.