Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi hesabından Kılıçdaroğlu'nu paylaştı, şimdiden 4.2 milyon kişi izledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun videosunu paylaşarak, 'Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi hesabından Kılıçdaroğlu'nu paylaştı, şimdiden 4.2 milyon kişi izledi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun farklı yerlerde yaptığı konuşmalarından kesitlerin olduğu bir videosunu paylaştı.

"VESAYETÇİ ZİHNİYETİN İNSAFINA BIRAKMAYACAĞIZ"
Erdoğan paylaşımına, "Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…" notunu düştü.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız… <a href="https://t.co/k5fPjWLGBp">pic.twitter.com/k5fPjWLGBp</a></p>&mdash; Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) <a href="https://twitter.com/RTErdogan/status/1466104810608816131?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"CUMARTESİ MERSİN'E DE GELİYOR MUSUN?"
Erdoğan'ın paylaşımına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hemen yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın paylaştığı tweeti alıntılayarak, "Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, cumartesi Mersin'e de geliyor musun?" ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun???? <a href="https://t.co/ETZKkgC62N">https://t.co/ETZKkgC62N</a></p>&mdash; Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1466140315375521798?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>