Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ Programı Belli Oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi'nde TOKİ konutları temel atma törenine davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ Programı Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem sonrası yapılan çalışmaları incelemek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere 1 Nisan 2023 Cumartesi günü Elazığ’a geliyor.

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremler neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan seferberlik ile Elazığ’da kısa bir süre içerisinde yaralar sarıldı. Bugüne kadar geçen süre zarfında yapı tamamlanıp teslim edilen yaklaşık 25 bin konutla Elazığ’ın yapı stoku büyük oranda yenilenmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem bu çalışmaları incelemek hem de 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden tekraren etkilenen Elazığ’da yapılacak çalışmaları belirlemek amacıyla Elazığ’a gelecek.

BAŞKAN YILDIRIM’DAN AÇIKLAMA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım yapmış olduğu açıklamada, “Elazığ’ımıza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman bizim yanımızda olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan; 01.04.2023 Cumartesi günü saat 16:30 da sevdalısı olduğu Elazığ halkı ile gönül buluşması gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif ederek TOKİ konutlarının temel atma törenine katılacaktır. Bu vesileyle kıymetli hemşehrilerimizi de bu törene davet ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ programı şu şekilde:

-16.30 Elazığ’a geliş

-Abdullapaşa Mahallesi’nde halkla buluşma (Yeni konutların temel atma töreni)

-Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi İftar Programı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar sonrası deprem nedeniyle hak sahibi olan bir aileyi ziyaret etmesi de bekleniyor.