Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hazırsanız Başlıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21. yıl dönümü kutlamalarında vatandaşların merakla beklediği TOKİ konutlarıyla ilgili güzel haberi paylaştı. 'Size bir müjde vermek istiyorum' diyen Erdoğan, 'Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa süratle bu konutları yapacak, milletimizin satın almasına sunacağız' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hazırsanız Başlıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Ak Parti'nin Ankara'da düzenlenen 21. yaş kutlamasına başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım olmak üzere bakanlar, milletvekilleri, parti teşkilat yöneticileri ve çok sayıda AK Partili katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan 21 yılda AK Parti tarafından hayata geçirilenlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

"VATANDAŞIMIZ HAZIRSA KONUTLARI YAPMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Konut fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşın büyük umutla beklediği düşük bütçeli TOKİ konutları projesiyle ilgili de konuşan Erdoğan, "TOKİ kanalıyla ülkemize tam 1 milyon 170 bin konut ve işyeriyle beraber stadyum, hastane, okul öğrenci yurdu bulunan 25 bin sosyal eser kazandırdık. Buradan şimdi müjde veriyorum; ekranları başında bizi izleyen milletimize sesleniyorum, toplu konut idaresinde milletimiz konut almaya hazırsa, Çevre Şehircilik Bakanlığımız olarak süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın sözlerinin ardından salonda alkış tufanı koptu.