Elazığ Belediye Meclisi Haziran Ayı Oturumları Sona Erdi

Elazığ Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Elazığ Belediye Meclisi Haziran Ayı Oturumları Sona Erdi

Elazığ Belediye Başkan Vekili Aydın Kara başkanlığında yapılan ikinci birleşimde gündem maddeleri arasında yer alan 1. maddede Belediyemiz meclisinin 03/06/2024 tarih ve 2024/99 sayılı kararı ile Tarife Komisyonu'na havale edilen, Toplu Taşıma ücretlerine zam yapılması talepleri ile ilgili Komisyon raporunun görüşülmesi.2. maddede Belediyemiz meclisinin 03/06/2024 tarih ve 2024/100 sayılı kararı ile Tarife Komisyonu'na havale edilen, Şehrin içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere açılmış olan sondaj kuyularımızın, pompa istasyonlarımızın, İçme suyu arıtma tesisimizin ve terfi merkezlerimizin giderek artan maliyetlerini göz önünde tutarak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün Ücret Tarifesi'nin yeniden gözden geçirilmesi talebi ile ilgili Komisyon raporunun görüşülmesi ve 3. maddede Plan tadilatları ile ilgili imar komisyon raporunun görüşülmesi maddeleri ele alındı.

Elazığ Belediye Meclisi Haziran Ayı Oturumları Sona Erdi

YENİ TARİFEYLE OTOBÜS ÜCRETLERİ  ŞÖYLE BELİRLENDİ

Elazığ Belediyesi otobüs ücretleri yeni tarifeye göre tam bilet 14 lira, öğrenci ise 10 lira oldu.  Aktarma ücretleri ise

Tam bilette ilk 30 dakika ücretsiz olurken

31-60 dakika arası ise 10 Lİra olarak belirlendi.

Öğrenci aktarma ise

İlk 30 dakika ücretsiz

31- 60 dakika arası ise 8 lira olarak belirlendi.

Elazığ Belediye Meclisi temmuz ayı oturumlarının ilk birleşimi 1 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00’de yapılması kararlaştırılmasından sonra birleşim sona erdi.

Elazığ Belediye Meclisi Haziran Ayı Oturumları Sona Erdi