Cumhur İyi Başladı

Seçimlerde ilimizden dört milletvekili kazanan Cumhur İttifakı milletvekilleri, yemin töreninden sonra geldikleri Elazığ'da çok verimli toplantılar gerçekleştirmekle birlikte ilk adımlarıyla vatandaşlardan olumlu not aldılar.

Cumhur İyi Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ile MHP milletvekili Semih Işıkver, şehrin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edip en çok sorun yaşanan kamu kurumlarının bilgilendirme toplantılarına katılmaları ve çözüme katkı sunmaları memnuniyetle karşılandı.

Şehrin sorunlarının çözümünde en etkin mekanizma kamu kurumları olmakla birlikte bu kurumalara ödenek ve talimat verilmesi noktasında da en etkin ve tek müessese siyaset kurumu.

Kurumların tıkandıkları ya da ödeneklerinin yetmediği noktalarda siyaset devreye giriyor ve çözümde en etkin konuma yükseliyor. Bu mekanizmanın uyumlu ve ahenkli olarak çalışması için siyaset ve bürokrat diyaloğu ve uyumu yanında günlük bilgilendirme ve ortak hareket edilmesi gerekiyor.

Seçimlerin hemen ardından ilimiz Cumhur ittifakı milletvekillerinin böylesi bir adım atması çok ama çok önemli bir gelişmedir ve mutlaka devam ettirilmelidir.

İlk toplantı yapıldı ve güzel temennilerle sonlandı. Keşke bu toplantıda görüşülen konularla birlikte alınan kararlar da açıklansaydı. Sorunlar, sorunların çözümü için hangi kurumun hangi adımları atması, siyasetçilerin hangi makamla görüşerek problemi yukarı taşıması ve bunun için öngörülen sürenin ne kadar olacağına dair bir bilgilendirme olursa hem ilgili kurumlar daha etkin ve heyecanlı olur hem de konunun takibi daha şeffaf olur. 

Şehir Masası’nın ilk kez kurulması ve bunun hayata geçirilmesi noktasında önemli bir irade ortaya koyan Cumhur İttifakı milletvekillerine teşekkür ediyor ve her konuda destekçileri olduğumuzu ifade ediyoruz.