'Cumartesi günü Rams Park'ta olalım'

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Cumartesi günü oynanacak kritik maç için İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığlıları Elazığspor'a destek olmaya davet etti

'Cumartesi günü Rams Park'ta olalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor-52 Orduspor- Play-Off Finali'nin İstanbul'da Rams Park'ta oynanacağının belli olmasından sonra İstanbul'daki Elazığlılar harekete geçti. 
Yaklaşık 150 Bin Elazığlının yaşadığı İstanbul'daki tüm Elazığsporlu sporseverler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kurumlar finalin İstanbul'da oynanacağını haber aldıktan sonra organize olmaya başladı. Müsabakaya bilet talepleri kısa sürede çok büyük bir sayıya ulaştı. İstanbul'daki tüm Elazığlılar, Elazığ şehrinin geleceği adına bu finale büyük önem veriyor. Rams Park'taki finale İstanbul'daki Elazığlıların ve Elazığ’dan gidecek olan Elazığlıların yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor.


Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır da Elazığspor için hayati önem taşıyan maç için tüm Türkiye’deki tüm Elazığ derneklerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Elazığspor'a gönül vermiş bütün Elazığlıları destek için Cumartesi günü oynanacak müsabakaya gelmeleri ve destek olmaları konusunda çağrıda bulundu. 


Başkan Çayır sözlerini şöyle tamamladı; “Bu önemli karşılaşma öncesi lütfen küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakalım Cumartesi günü Rams Park’ta olalım. Başka Elazığspor Yok. Dosta Düşmana Elazığspor'un Gücünü Gösterelim. Bahaneleri bırakalım bir kenara. Cumartesi günü ben Elazığlıyım diyen herkesi bu maça bekliyoruz”