Çok Beklersiniz..

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 'Devlet Tiyatroları, bağımlı bir kuruluş değil yasaya göre, bir anlamda yarı özerkliği olan kuruluş. 50 yıldır bir düzenleme bekleyen bir kuruluştan bahsediyoruz. Bu yasayı getirmektense Tamer Karadağlı'yı getiriyoruz. Niye? Sarayı çok seviyor. Birden döndü' diyerek tepkisini ortaya koymuş.

Çok Beklersiniz..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adamın, Tamer Karadağlı’nın bu görevi yapacağına dair bir itirazı yok, oyunculuğuna yönelik söyleyecek tek sözü yok, kalkmış Erdoğan’a yakın olmakla itham ediyor Karadağlı’yı.

Oysa Karadağlı bugün değil, yıllardan beri milli ve dik duruşuyla herkes tarafından takdir edilen ve bununla birlikte mesleğinde hep zirvede olan ve yeni görevinde de başarılı olacağına inanılan bir saygın sanatçı...

CHP’nin ve bu atamaya tepki gösterenlerin derdi ne tiyatro ne de sanat. Onların asıl karın ağrısı, Karadağlının milliyetçi bir söyleme sahip olması ve ülkenin değerlerine cesurca sahip çıkması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başarılarını ve siyasi duruşunu beğendiğini her fırsatta dile getiren Tamer Karadağlı’nın bunları herhangi bir makama gelmek için yapmadığını CHP’liler bile bilir ve bu hakkı teslim eder. Karadağlı, ülkesini seven ve ülkesi için gayret gösteren yürekli insanları yalnız bırakmayan yürekli bir Anadolu evladı.

Hem Erdoğan, sanatında başarılı, tiyatronun içinden gelmiş ve milli hassasiyetleri olan bir sanatçıyı değil de sabah akşam hükümete hakaret eden, ülkesini başka milletlere şikayet eden, Türkiye’nin artık yaşanılamayacak kadar karanlık bir ülke olduğunu bas bas bağıran  bir ismi mi atayacaktı bu göreve? Sahi siz bunu mu bekliyordunuz? Çok beklersiniz…