Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar!

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren ve Eskişehir'den puansız dönen Birevim Elazığspor'da, Giresunspor'un Karabükspor'a takılması yüzleri güldürdü

Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erol Kara

Son 5 maçını kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, inancını koruyor. Spor Toto 1. Lig’de bitime 5 hafta kala Afjet Afyonspor, Eskişehirspor ve Giresunspor ile birlikte kümede kalma savaşı veren ve Eskişehir deplasmanından puansız dönen Bordo-Beyazlı ekibimizde, rakiplerin de puan kaybetmesi yüzleri güldürdü. Hatay deplasmanında mağlup olan Afjet Afyonspor ile sürpriz bir şekilde Karabük deplasmanından beraberlikle dönen Giresunspor’un puan kayıpları sonucunda, ligin dibinde yaşanan mücadele son haftaya kadar devam edecek gibi görünüyor. Birevim Elazığspor’un kalan 5 haftada rakiplerine oranla daha kolay maçları bulunurken, özellikle de Giresunspor’u zorlu sınavlar bekliyor.

RAKİPLERİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ

Bu süreçte Abalı Denizlispor, Gazişehir Futbol Kulübü, Adana Demirspor, Hatayspor ve Altınordu gibi takımlarla karşılaşacak olan Giresunspor’un söz konusu 5 maçtan kaç puan çıkaracağı ise merak konusu oldu. Öte yandan kümede kalma yarışında Eskişehirspor ve Giresunspor’a karşı ikili averajı kötü durumda bulunan Elazığspor, Afjet Afyonspor karşısında ise oynanan ilk maçı deplasmanda 4-0 galip tamamlayarak avantaj yakalamış durumda. Bu nedenle Giresunspor’un mutlak suretle puan olarak üzerine çıkması gereken Elazığspor, olası bir puan eşitliğinde ise lige veda edecek. 29. hafta sonunda puantajda Afjet Afyonspor’un 2, Giresunspor’un 6, Eskişehirspor’un ise 8 puan gerisinde bulunan Birevim Elazığspor’un ligde kalabilmesi için kalan maçlarının tamamını kazanması gerekiyor.