Cizrespor, düşmenin kalkacağına inanıyor

Elazığ Karakoçan FK'nın grubunda yer alan ve sezon sonu itibariyle küme düşen Cizrespor'da, başkan Maruf Sefinç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'le yapılan görüşmeyi yorumladı

Cizrespor, düşmenin kalkacağına inanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig’e veda eden Cizrespor’da, küme düşmenin kaldırılacağına inanılıyor. Başkan Maruf Sefinç, TFF Başkanı Nihat Özdemir’le geçtiğimiz günlerde İstanbul’da küme düşen takımların yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. Toplantının ardından güzel ve olumlu sonuçlar çıkacağını umduğunu kaydeden Sefinç, “düşen kulüplerin gelecek sezon hak ettiği yerde yeniden yer almasını umuyorum” şeklinde konuştu. Maruf Sevinç’in değerlendirmeleri şöyle;
"Ülkece zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde tüm kulüpler gibi bizler de olumsuz etkilendik. Gerek gelir kayıplarımız gerek taraftar desteğinden yoksun olmamız bizleri zorlu lig yarışında yerimizden etmiştir.
Bu süreçte sadece başkanlığını yaptığım takımım değil, bütün kulüplerimiz zor koşullar altında mücadele ederek varlıklarını sürdürmeye çalıştı, yaşadığımız durum ve zor şartlar altında geçirdiğimiz bu sezonun tüm olumsuzluklarının göz önünde bulundurularak küme düşme kaldırılmasını talep ediyor, kulübümüzün ve bizler gibi düşen kulüplerin gelecek sezon hak ettiği yerde yeniden yer almasını umuyorum.
Nihat Özdemir ile yapmış olduğumuz toplantıdan güzel ve olumlu sonuçlar çıkacağını umuyor, ülke futbolu adına güzel bir karar çıkacağına inanıyorum.”