Çınar: Üretken Bir Takım Olduk

Erzurum kampının sıkıntılarını gidermek için son derece faydalı geçtiğini belirten Çınar, üretken bir takım olduklarını söyledi.

Çınar: Üretken Bir Takım Olduk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grupta mücadele verecek olan Karakoçanspor yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabının son derece verimli geçtiği belirtildi. 

Teknik Direktör Ender Çınar, kamp süresince yaptıkları çalışmalar sonucunda daha üretken bir takım haline geldiklerini belirtti.

 Yeni sezon için oluşturdukları kadronun uyum ve kaynaşma dönemini atlattıklarını, Erzurum’da ki çalışmalarda özellikle 3. Bölgede yaşadıkları sıkıntılara çözüm ürettiklerini belirten Karakoçanspor Teknik Direktörü Ender Çınar şunları söyledi. “ Sezon hazırlıklarının birinci etabını ilimizde kendi tesislerimizde yapmıştık. Bu çalışmalarımız ağırlıklı olarak fizik kondisyon oldu. Erzurum da yaptığımız 2. Etap hazırlık kampında ise taktik varyasyonlar üzerinde çalıştık. Takımımızın oynadığımız hazırlık maçlarında 3. Bölgede pozisyon üretmekte sıkıntı çektiğini gördük. Çalışmalarımızı bunun üzerinde yoğunlaştırdık ve yaptığımız çalışmaların karşılığını almaya başladık. Son oynadığımız iki hazırlık maçında bol pozisyona girdik ve gol yemeden 4 gol atarak bu maçlarımızı kazandık.

Yeni bir sezona hazırlanıyoruz. Yeni bir kadro kurduk. Bu nedenle hazırlıklarımızın bir süre daha arzu ettiğimiz seviyeye gelmemizi sağlaması için devam etmesi gerekiyor. İlimizde yapacağımız çalışmalarda bunu gerçekleştireceğiz. Çünkü futbolcularımız da son derece istekli ve arzulu.

Oluşturduğumuz kadro lig için yeterli. Ancak tek sıkıntımız bazı mevkilerde alternatif oyuncu eksiğimiz. Bunları gidermek adına bazı çalışmalarımız var. Hedefimiz ilk maçımıza kadar her açıdan lige hazır hale gelmek.” dedi.