CHP Ümit Özdağ'ı Yalancı Çıkardı!

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP lideri ile yapılan protokollerde 'Zafer Partisi'ne üç bakanlık ve MİT Başkanlığı'nın verileceği' yönünde anlaşma yapıldığını öne sürdü. Özdağ'ya jet yalanlama CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi.

CHP Ümit Özdağ'ı Yalancı Çıkardı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmasına karşın Zafer Partisi'nin elde edeceği koltukları açıkladı.

Özdağ, bakanlık konusunun genel başkanla imzaladığı protokolde yazılı olarak bulunduğunu, MİT Başkanlığı meselesinin ise sözlü bir protokol olduğunu öne sürdü. Kılıçdaroğlu'nun, kendilerine üç bakanlık ve MİT Başkanlığı'nı vereceğini iddia eden Özdağ'a ise CHP'den cevap gecikmedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"İKİ PROTOKOLDE DE BÖYLE BİR MADDE YOK"
"Zafer Partisi ile partimiz arasında kamuoyuna açıklanan bir protokol imzalanmıştı. Ayrıca iki genel başkan arasında yapılan bir protokol daha vardı" diyen Faik Öztrak, "İki protokolde de üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığına dair bir düzenleme, bir madde bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.