CHP İl Başkanı Duran, Nebahat Teyze'yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6,8'lik depremde evi yıkılan ve iki kızıyla 3 yıldır konteynerde kalan 84 yaşındaki Nebahat Şen'i ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Duran, Nebahat Teyze'yi Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 3 yıldır konteynerde kaldığını ve mağdur olduğunu belirterek yetkililerden yardım isteyen Nebahat Şen’in videosunun sosyal medyada gündem olmasının ardından sorunların çözümü için yetkililer devreye girdi.

BAŞKAN AV. DURAN’DAN ZİYARET

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran da yaşanan gelişmelerin ardından Nebahat Şen’i ziyaret etti. Başkan Av. Duran, Nebahat Teyze’nin taleplerinin haklı olduğunu ve Elazığlılar olarak bir araya gelip bu taleplerin giderileceğini söyledi.

Dün akşam haber sitelerine düşen bir haberler Dedeağaç Köyü’ndeki Nebahat Teyze’mizin, bir isyanını duyduk. Aslında bu isyan, haklı bir isyandı. İçeriğine bakınca ve gelip konuşunca isyanın haklı olduğunu gördük. Bunun yanında devletimizin bazı işleyişinden kaynaklı aksaklıkların olduğunu gördük. Burada önemli olan müdahale edebilmek, eksiklikleri giderebilmek ve dertlere çare olabilmek. 

“ELAZIĞ VALİLİĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Elazığ Valiliği’ne teşekkür etmek istiyorum. Sabahın erken saatlerinde haber alır almaz buraya geldiler. Gerekli hangi ihtiyaç varsa, talepler neyse kanunlar çerçevesinde yapılması için girişimler başlatılmış ve az önce Vali Yardımcımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda bir hafta içerisinde tamamlanacağını öğrendik. Bu çok güzel bir gelişme. Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük bir devlette yaşıyoruz. Bu devletin büyüklüğü de böyle durumlarda ortaya çıkıyor. Valilik makamındaki tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu isyana en kısa sürede cevap verebilecek bir şekilde hareket ettiler. 

“TÜM ELAZIĞLILAR BİR ARADA SORUNU ÇÖZECEĞİZ”

Bundan sonraki süreçte Nebahat Teyze’nin yanındayız. İhtiyaç konusunda bizim üzerimize ne görev düşerse bundan sonra yanlarındayız. Bundan sonra her şeyi devlet, vatandaş ve tüm Elazığlılar olarak bir arada bu işleri çözeceğiz.