CHP İl Başkanı Duran: 'Elazığ'a Yakışmayan Bir Tutum Sergilenmiştir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ'da bazı billboardlara asılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bazı CHP'li isimlerin daha önceki açıklamalarının yer aldığı afişlere tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Duran: 'Elazığ'a Yakışmayan Bir Tutum Sergilenmiştir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu afişlerin Elazığ’a yakışmayan bir tutum içerdiğini ve siyasi nezaketten uzak olduğunu dile getiren İl Başkanı Duran şunlar söyledi:

“Değerli Elazığlı Hemşehrilerimiz,

Bilindiği üzere Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıracağı bir okulun temel atma törenine katılmak, CHP Grup Toplantısında bulunmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bu akşam ilimize gelecektir. 

Ancak sabah saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığı, Elazığ’ın muhtelif yerlerindeki billboardlara astırdığı çarpıtılmış içeriklerle dolu afişlerle Elazığ’a yakışmayan, siyasi nezaketten uzak bir tutum sergilemiştir. Bu durum Ak Parti’nin Elazığ’da bittiğinin açıkça bir göstergesidir. 

Devamında Elazığ Belediyesi, hoş geldiniz afişlerini belediye görevlilerine indirterek bu nezaketsizliğe ortak olmuştur. Oysa bugün Malatya’da bulunan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden veya il başkanlığından böyle bir tutum, böyle bir davranış görmemiştir. 

Şahsi bir irade göstermekten dahi aciz olan, astırdığı afişin altına imza atmaktan dahi korkan Ak Parti İl Başkanlığı’nın bu tutum ve davranışını Aziz Elazığ halkının takdirine bırakıyorum.”