CHP Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

CHP Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve  CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Baş ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı İdris  Alan’ı ziyaret eden CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ ile ilgili proje ve düşüncelerini paylaştı.

CHP Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret
CHP heyetinin kendilerini ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan şunları söyledi:

CHP Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret
“CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran beyi hem mesleki hem de siyasi çalışmalarından tanıyoruz. Kendisi Elazığ için kutlu bir yolculuğa çıkmış bulunuyor.  Bizler de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız ve üyelerimizin Belediye Başkan adaylarından beklentilerini içeren dosyasını kendilerine takdim edeceğiz ve seçildiklerinde bunların takipçisi olacağız. Ben ziyaretleri için teşekkür ediyor, kendisine ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum”