ÇayırGüven + İnanç

Elazığspor'un en zor dönemlerinde gösterdiği liderlikle büyük bir örnek teşkil eden Kulüp Başkanı Serkan Çayır, başarının mimarlarından.

ÇayırGüven + İnanç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor'un borç batağında olduğu ve transfere engel borcun milyonlar olduğu bir dönemde göreve gelerek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önderliğinde gövdesini taşın altına koyan Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Bordo-Beyazlı Taraftarlar tarafından övgüyle bahsedildi.

Göreve geldiği gün 'Biz kimsenin adamı değiliz, Elazığspor'un gerçek sahibiyiz. 'Gerekirse tüm borcu üstüme alırım, kafama sıkarım yine de kulübü kapattırmam' ' diyerek başkanlık koltuğuna oturan Çayır, Elazığspor'un başarısının mimarlarından.

HAKSIZ ELEŞTİRENLER HELALLİK İSTEMELİ

Göreve geldiği gün bir çok kesim tarafından eleştirilere maruz kalanlar, şampiyonlukta ise ön saflarda üç maymunu oynarken, Başkan Serkan Çayır’a haksız eleştiri yapanlar helallik almasının tam zamanı. 

En zor günlerinde Elazığspor’a sahip çıkarak şampiyonluk sevinci yaşatan Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır Elazığspor’un efsane başkanları arasına altın harflerle yazdırdı.

ÇAYIR: LA GALİBE İLLALAH

Başkan Çayır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Söz verdiğimiz gibi hep dile getirdiğimiz gibi en çok biz üzüldük en çok biz cefayı çektik ve mutlu'da biz olacağız. Biz ŞAMPİYON olacağız dedik ve sonunda başardık biz şampiyon olduk. Bu kupayı Elazığımıza kazandırdık. Dün Bizi Rams Parkta da Elazığ’da da destekleyen kilometrelerce yol gelen bizleri yalnız bırakmayan gerek evlerinde gerek iş yerlerinde ve kurulan dev ekranda bizleri destekleyen dualarını esirgemeyen cefakar Elazığspor taraftarına teşekkürlerimi iletiyorum. LA GALİBE İLLALAH. Şampiyon Elazığsporumuz…" ifadelerini kullandı.