ÇALIŞIRIZ, REKLAM YAPMAYIZ!..

Ak Parti Milletvekili Tolga Ağar, kamuoyunda spekülasyonlara sebep olan ve Doğukent'te inşa edilecek butik stadyum konusunda açıklamalarda bulundu...

ÇALIŞIRIZ, REKLAM YAPMAYIZ!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Biz çalışırız, projelerimizi hayata geçiririz ama kalkıp bunların reklamını yapmayız.” diyerek, siyaset felsefesini ortaya koydu.

Mevcut stadyumun herhangi bir planlama ve gelecek sezon endişesi gözetilmeden apar topar yıkılmasının ardından Elazığspor ve Belediyespor takımlarının iç saha maçlarını hangi stadyumda oynayacağı tartışma konusu  olmuş, çözüm olarak da komşu iller ya da acilen yapılacak butik sahalar gündeme gelmişti.

Alternatifler arasında öne çıkan Doğukent’te yapılacak olan butik stadyum konusunda çalışmalar hızlanmış, yeni sezona, ya da yeni sezondan birkaç hafta sonra bu sahanın yetiştirilmesinin planlandığı belirtilmişti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve  AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, konuyla ilgili; “Sahamız da hayata geçecek, ilimizle ilgili konularda da çalışmalarımız devam edecek. İlimizin geçici saha problemi kalıcı olmak üzere ortadan kaldırılacaktır.” dedi ve tartışmalara son noktayı koydu.

Halka güven veren ve gücünü halktan alan bir siyasi aileden gelen Tolga Ağar bu sözleri ifade etmişse bu iş bitmiş maçların yapılacağı saha birkaç hafta gecikmeyle de olsa hizmet sunulmuş demektir.

Şehir için oldukça önemli olan ve kamuoyunun sıklıkla tartıştığı bir sorunun çözümünde dahi biz hizmetimizi yaparız reklamını değil diyerek hiçbir şey yapmadığı halde reklamını çok yapan siyasilere de gönderme yapmış oldu.

Ancak aldığımız duyumlara göre yapılacak yeni sahanın zemininin sentetik saha olarak planlandığı ifade ediliyor. Şehrimizin iki profesyonel futbol kulübüne ve onlarca il, ilçe ve kurumlara ait amatör futbol takımının olduğu düşünülürse birkaç hafta daha gecikme pahasına zeminin çim saha olması bu hizmeti taçlandıracaktır. Sayın Tolga Ağar’ın bu konuda da ilgili bakanlıkla görüşmeler yaparak konuyu çözeceğine inanıyoruz.

Hizmetlerin şehre gelmesinde katkı sunan Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’a da teşekkür eden Ağar’ın bu konuda yoğun gayret gösteren Metin Bey’in emeklerini de atlamasın. Daha sonra hepimiz Metin Bulut’un çevresine kenetlenerek bu olaya destek verdik. Bütün samimiyetimle söylüyorum; devletin imkânlarıyla oraya iktidar gücümüzü de kullanarak bir saha yaptırıyoruz. Bunun reklamını yapmak bir milletvekiline yakışmaz. Biz görevimizi yapıyoruz. Bunlar bizim için basit şeyler. Biz çalışırız, projelerimizi hayata geçiririz, bütün mesaimizi Elazığ için harcarız ama kalkıp bunların reklamını yapmayız.” diyerek örnek bir siyasetçi profili ortaya koydu.

Hem saha hizmeti, hem emek takdiri yapması hem de gerçekleştirdiği hizmetleri reklam aracı olarak kullanmamasından dolayı Teşekkürler Tolga Ağar…