Çalışanların Zam Sevinci

Elazığ Belediyesi'nde görev yapan kadrolu işçilerin maaşlarına yüzde 45 oranında zam yapılması çalışanlar tarafından sevinçle karşılanırken Başkan Şerifoğulları'na şükran duygularını çiçek ve Türk bayraklı plaket takdim ederek dile getirdiler.

Çalışanların Zam Sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına yüzde 45 oranında ek zam yapıldı.

Normal süresi 2023 yılı Mart ayında dolacak olmasına rağmen, çalışanları yüksek enflasyona ezdirmeme gibi bir hassasiyet ortaya koyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kadrolu işçileri kapsayan ek bir protokolle yüzde 45 oranında zam yaptı. 

Çalışanların Zam Sevinci

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Kadrolu işçilere, yasal süresinden altı ay önce ek protokol ile yapılan zam, çalışanlarca memnuniyetle karşılandı.  Elazığ Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile maaşlarına zam yapılan işçiler, belediye binası önünde Başkan Şahin Şerifoğulları’nı çiçeklerle karşıladı. 

Başkan Şerifoğulları, sabah erken saatlerde Belediye binası önünde aracından inerken işçilerin yoğun alkışı ile karşılandı.

İşçileri temsilen bir personel Başkan Şerifoğulları’na çiçek takdim ederken, Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, Türk bayraklı plaket sundu.

Çalışanların Zam Sevinci

“ÇALIŞANLARIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEDİK”

Elazığ için tüm ekiple birlikte çalışma yürüttüklerini ve çalışanların hakkını teslim ettiklerini dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları, şunları söyledi:''Geçen yıl yapılan sözleşmede verilen maddi haklar, günün şartlarına ve artan enflasyona nazaran biraz aşağıda kalmıştı. Yaptığımız ek sözleşmeyle birlikte enflasyona sizleri ezdirmeme adına arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişare neticesinde yüzde 45 oranında bir iyileştirme yaptık. 2 ay önce BEL-PER personellerimize yüzde 70’in üzerinde, teknik elemanlara yüzde 100’ün üzerinde bir zam yapmıştık. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler şehrimize hizmet etmek için her birlikte çalışıyoruz.” dedi.

Çalışanların Zam Sevinci

“2.500 ÇALIŞANIMIZLA ŞEHRİN HER NOKTASINA HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”

Aidiyet bilinci, hizmet aşkı ve şehre sorumluluğumuz gereği tüm personelimizle bu şehre hizmet eden büyük bir aile olduklarını dile getiren Başkan Şerifoğulları, “Elazığ’ın gelişimine katkı sağlamak, yaşanabilir şehirler arasında daha ön sıralara taşımak için çalışıyoruz. 2 bin 500’ün üzerinde personelle şehrin her noktasında, 42 mahallesinde her noktasına hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Görev süremiz bitinceye kadar da bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.

Çalışanların Zam Sevinci

BU ŞEHİR VE İNSANLARI ÇOK DEĞERLİ

 Bu şehir ve bu şehirde yaşayan insanların çok aziz ve değerli olduklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Yapmış olduğumuz her adım ve her hizmet, şehrimiz adına çok kıymetli. Allah yardımcımız olsun. Durmadan koşacağız, hizmet ve fedakârlık edeceğiz. Herkes bayram yaparken belediye personeli çalışıyor. Herkesin evinde ve yatağında rahat bir şekilde uyuyabilmesi için belediye personeli gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.

Çalışanların Zam Sevinci

PERSONEL MEMNUN

Ek protokol ile kendilerine yapılan yüzde 45’lik maaş artışıyla ekonomik olarak rahatladıklarını ifade eden Elazığ Belediyesinde görevli kadrolu isçiler ise Başkan Şerifoğulları’nın yasal süresi dolmamasına rağmen ek protokol ile kendilerini enflasyona ezdirmediği için teşekkür ettiler.