Çağrı, yıldız gibi parlıyor!

Elazığspor'un tecrübeli yıldızı Çağrı Yağız Yasak, 3 hafta süren sakatlığı sonrası Karşıyaka maçında golle döndü

Çağrı, yıldız gibi parlıyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Karşıyaka galibiyetiyle moraller tavan yaptı. Başarılı performansıyla rakiplerinin korkulu rüyası olan Bordo-Beyazlılar’da yüzleri güldüren hadiselerden biri de Çağrı Yağız Yasak’ın golle dönmesi oldu. 19. Haftada TPAO Batman Petrolspor’la oynanan maçta sakatlanan ve uzun süre formasına hasret kaldıktan sonra 23. haftadaki Karşıyaka maçıyla sahalara dönen 25 yaşındaki yıldız, temsilcimiz 2-0 yenik durumdayken 30. Dakikada takımı ateşleyen golü kaydetti. Sahalara golle dönen başarılı oyuncu bu sezon 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6. golüne ulaştı. Ligde 18 maçın 14’üne ilk onbirde başlayan Çağrı, 1.275 dakika süre aldı. 


BİR ALKIŞ DA BEYKAN’A
Takımın yıldızlarından olan Beykan Şimşek de bu sezonki gol sayısını 4’e yükseltmeyi başardı. Takımın maestrolarından olan Beykan etkili performansını 76’da enfes bir golle süsledi ve yükselen performansıyla taraftarın takdirini kazandı. 


MESUT GİZLİ KAHRAMAN
Elazığsporlu taraftarların Enişte lakabıyla bağrına bastığı kaptan Mesut Saray da takımın gizli kahramanlarından. Oyunun sıkıştığı bölümlerde teknik direktör Bülent Yenihayat’ın hamle oyuncusu olan kaptan Mesut, bu sezon forma giydiği 19 lig maçının 14’ünde sonradan oyuna dahil oldu ve 2 gole imza attı.