Büyük Miting, Büyük Buluşma

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin pazar günü ilimizde gerçekleştireceği miting için İl Başkanı Semih Işıkver ve tüm teşkilatların iki haftadan beri yürüttükleri çalışmalarda sona gelindi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in dâhil olduğu programlarla Elazığ'da mitinge davet edilmeyen kişi kalmadı.

Büyük Miting, Büyük Buluşma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Pazar günü ilimiz İstasyon Meydanında yapacağı miting öncesi hummalı bir çalışma yapan MHP İl Bakanı Semih Işıkver, tüm teşkilat ve ülkücü camia son hazırlıklarını da tamamladılar.

Haziran 2023 seçimleri öncesinde “Aday Belli Karar Net” temalı mitinglerini başlatan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, pazar günü ilimize gelecek.

İstasyon meydanında saat 14.30’da başlayacak büyük miting öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan MHP teşkilatları, son hazırlıklarını yaparak büyük buluşmayı heyecanla bekliyorlar.

Büyük Miting, Büyük Buluşma

SON YILLARIN EN MÜKEMMEL ORGANİZASYONU 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ilimizde gerçekleştireceği miting öncesi tüm teşkilatları harekete geçiren, eski-yeni tüm ülkücüleri ortak bir hedefe  yönlendiren MHP İl Başkanı Semih Işıkver, iki haftadan beri geceli-gündüzlü yoğun programlarla yeni bir rekora imza attı.

ÜLKÜCÜ HAREKET TÜMÜYLE SAHADA

Büyük buluşma ve miting için seferber olan tüm MHP teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, eski il başkanları, ülkücü hareketin önde gelen isimleri ile MHP davasına gönül vermiş çok sayıda ülkücü, sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar programlara katılıyor ve halkımızı pazar günü gerçekleştirilecek mitinge davet ediyor.

KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE DAVET

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, miting öncesi mahalle gezileri yaparak vatandaşlarla görüşüyor ve mitinge davet ediyor.

Bugüne kadar birçok mahallede toplantılar yapan Işıkver, o bölgenin en büyük salon ya da düğün sarayında düzenlenen  toplantılara katılarak mitinge davet ediyor.

Büyük Miting, Büyük Buluşma

“MHP, BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVİYOR”
Halkımızı mitinge davet amaçlı düzenlenen toplantılarda konuşan Başkan Işıkver, “Bir tane sol partiyi iktidara getirmek için çalışan 5 tane sağ parti var. 5 tane sağ partinin de ayrı bir özelliği var. Bunların hepsi de liderine ihanet edenlerin partisi. Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu sayın cumhurbaşkanına ihanet etmişlerdir. Parti kurmuşlar. Meral Akşener genel başkanımıza ihanet etmiştir. Değerlerimize ihanet etmiştir. İnandıklarımıza ihanet etmiştir. Temel Karamollaoğlu Necmettin Erbakan’ın emanetine ihanet etmiştir. Yani bir ihanet şebekesi hepsi.  Bu ihanet şebekesinin  yerine göre kendisini;  sağcı, milliyetçi, muhafazakâr, dindar görüyor lakin hepsi ülkeye ihanet edenlerin değirmenine su taşıyor.  Vatandaşı koparacakları zaman yerine göre kendini böyle tabir edenler bir tane sol partiyi, MLKP’yi, DHKP-C’yi, TİKKO’yu, PKK’yı hamisi olarak gören kendini onlara hami gören ve Türkiye’deki Türkiye karşıtı güçlerin bütününü bir şemsiye altında birleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar arıyor” dedi. 

HER KESİME ULAŞILDI
MHP il başkanlığının düzenlediği köy toplantıları programında il genel meclis üyeleri ile köylerin temsilcileri muhtarlarla bir araya getirdi. Toplantıda muhtarlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 13 Kasım tarihindeki mitingine de davet edildi.

Toplantıda konuşan MHP İl Genel Meclis Üyeleri Aytunç Sunguroğlu ve Osman Dilek, ayrım yapmaksızın köylerin sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Büyük Miting, Büyük Buluşma

TELEVİZYON PROGRAMLARI SES GETİRİYOR

13 Kasım Pazar günü yapılacak büyük miting için yapılan hazırlık kapsamında ilimiz televizyonlarında da önemli programlar yapılıyor. MHP İl Başkanı Semih Işıkver ile birlikte her kesime davet ulaştıran parti alt kademe teşkilatları ile ülkücü camiada saygınlığı ve ağırlığı olan isimler televizyon programlarıyla hem siyasi gündemi değerlendiriyor hem de Bahçeli’nin mitinginin önemine dikkat çekerek halkımızı davet ediyorlar.

Behçet Susmaz, Recep Alyamaç, Raif Çiçek, Oğuzhan Demir, Murat Aygen gibi camianın önde gelen isimlerinin televizyon programları mitinge davette oldukça etkili oldu.

MEYDAN, DOLUP TAŞACAK

MHP il başkanı Semih Işıkver’in iki haftadan beri yürüttüğü ve sahada bizzat takip ettiği etkin çalışmaların sonuç verdiğini ifade eden vatandaşlar, bu samimi ve gayretli çalışmanın semeresinin pazar günü alınacağı ve istasyon meydanının tarihi bir günü yaşayacağını dile getiriyorlar.

Büyük Miting, Büyük Buluşma

MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’İN ÇALIŞMALARI

Bahçeli’nin mitinginden üç gün önce ilimize gelerek çalışmalara destek veren MHP İstanbul İl Başkanı Arzu Erdem’in programlarına yoğun ilgi oldu.

Kadınlarla toplantı yapan, OSB ve Yurtbaşı beldesinde toplantılara katılan Erdem’in akşam da salon toplantılarına katılarak mitinge daveti yineliyor.

ELAZIĞ, BAHÇELİ’Yİ BEKLİYOR

İki haftadan beri MHP teşkilatlarının büyük bir gayret ve samimiyetle yürüttükleri çalışmanın  sonucu ilimizde gerçekleştirilecek mitingin büyük bir katılımla yapılacağı ve son yılların en büyük mitingi olarak tarihe geçeceği ifade ediliyor.