BUNLARA ÜLKE EMANET EDİLİR Mİ?

BUNLARA ÜLKE EMANET EDİLİR Mİ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın bir televizyon kanalında sarf ettiği  “Türk ordusu satıldı” ifadesi, milli duruş sergileyen ve önce Türkiye diyen birçok CHP’linin duygularını elbette ifade etmiyor. Bu cümle ve duygular, Başarır gibi,  kendilerine, Ak Parti’yi ve Tayyip Erdoğan’ı yıkma ve ülkeyi müstemleke yapma görevi verilen kirli ve karanlık odaların uşağı gören az sayıda CHP’nin görüşüdür.

Milli olan, bu topraklarda ve bu bayrağın altında özgürce yaşayan ve milletvekili olan bir zatın böylesine  küstahça ifadelerinin altında kahraman ordumuzun sınır dışında yazdığı destanları gölgelemek ve başarıyı yok saymak var.

Daha da ötesi  silahlı kuvvetlerin, bu hain cümleyi kuranlarla ile işbirliği yapan PKK, PYD, IŞİD gibi aynı mahfile hizmet eden alçakların öldürülmelerine ve bozguna uğratılmalarına olan bir üzüntü ve bunun yansıması olan tepki var.

Türk Ordusuna “satılmış” demek, eğer bu vekil Türk değilse,  kendi satılmışlığını, kendi ihanetini ve kendi hainliğini ilan etmiş demektir.

Bu ifadeler CHP yönetimince nasıl tepki bulur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu nasıl bir tasarrufta bulunur bilinmez ama bugünden sonra CHP’nin milliliği, ulusalcılığı ve hatta Atatürkçülüğü kalmamış demektir.

Şimdi sen kalk bu cümleleri kur, sonradan da ülkeyi ve silahlı kuvvetleri yönetmeye talip ol. Gel de bu zihniyete ülke teslim et. Gel de güvenliğimizi ve geleceğimizi bu kafalara teslim et.

Şimdi anladınız değil mi 40 yıldan beri halkımızın neden bu zihniyete görev ve yetki vermediğini?