Bulut'tan Elazığspor'a ziyaret

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığspor Tesisleri'ni ziyaret ederek Başkan Serkan Çayır ve Asbaşkan Mustafa Şerifoğulları'yla bir araya geldi

Bulut'tan Elazığspor'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığspor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve Asbaşkan Mustafa Şerifoğulları ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığına vurgu yapılarak, diğer maçlar için başarılar dilendi.

"TAKIMIMIZ İYİ GİDİYOR"
Vekil Bulut yaptığı değerlendirmede; Elazığspor önemli ve kritik bir dönemden geçiyor. Geçen yıl son ana kadar ligde kalma mücadelesi verdik. O süreçte kulübümüzü bir an için olsun yalnız bırakmadık. 
Kulübümüzün genç ve dinamik bir yönetim kurulu var. Serkan Çayır gibi niyeti halis ve futbolun içinden gelen bir kardeşimiz var. Yönetimin uyumu mutlaka başarı getirecektir. Buna yürekten inanıyorum. Takımımız iyi gidiyor. Takımımızın mali ve teknik altyapısını güçlendirmek için çalışmalarımız davam ediyor. Tüm bu süreçleri Belediye Başkanımız ile Elazığspor Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte yürütüyoruz. Yakın zamanda stadyumumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Açılış için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yeni stadyum yeni bir heyecan getirecektir. 
Evsahipliklerinden ve içtenliklerinden dolayı Kulüp Başkanı Serkan Çayır’a ve As Başkan Mustafa Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.