Bu kurallara uymayan stada giremez!

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi'nde 26 Eylül Salı Günü Elazığ'da oynanacak Türkiye - Litvanya maçının bilet satışı pazartesi gününden itibaren www.passo.com.tr sitesi ve Passo mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı izlemek isteyen sporseverler ücretsiz olarak bilet temin edebilecekler

Bu kurallara uymayan stada giremez!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taraftarlar yetkililere biletin PDF indirilmiş görüntüsünü veya çıktısını ibraz ederek ya da Passo Mobil Uygulaması üzerinden bilet alındığını göstererek tribünlere girebilecek. Fotoğraf olarak çekilmiş ekran görüntüleri kabul edilmeyecek.

Maçın oynanacağı Elazığ Atatürk Stadı ve çevresinde bilet satışı için gişe açılmayacağı belirtilirken, öncelikli olarak Doğu Tribünü ve Batı Tribününe taraftarların alınacağı ifade edildi. Türkiye-Litvanya karşılaşmasının biletleri, Pazartesi günü sisteme yüklenecek ve futbolseverler biletlerini www.passo.com.tr sitesi ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirebilecekler. Stadyum gişelerinden sorunsuz olarak stadyuma girilebilmesi için biletlerin çıktısının alınması veya uygulama üzerinden alındığına dair görüntüsünün ibraz edilmesi gerekiyor. Fotoğraf olarak çekilmiş ekran görüntüsü kabul edilmeyecek.