Bu Kadar mı Savruldunuz?

6'lı masa üyesi olduktan sonra kendi tabanını bile şaşırtan açıklama ve beyanların yükseldiği Saadet partisinde tepki çeken bir açıklama daha geldi.

Bu Kadar mı Savruldunuz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan, hakkında çirkin ifadeler kullanan, altılı masanın ortaklarından Saadet Partisi’nde Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi, Bahçeli için “MHP genel başkanının bu ülkeye tek faydası çocuğunun olmamasıdır. ALLAH ne ederse güzel eder” ifadelerini kullandı. Çebi’nin çirkin sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Tepkileri sonrası Saadet Partisi Genel Merkezi bir açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi'nin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Ümit Çebi'nin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyerek yola çıkmış ve yarım asrı aşkın bir süredir de bu anlayışla yoluna devam eden Milli Görüş Hareketimizin ilkeleri ile asla bağdaşmayan açıklamalarda bulunan Ümit Çebi, Yüksek Disiplin Kurulumuza sevk edilmiştir. Asla tasvip etmediğimiz, hiçbir insana söylenmeyecek ve hiçbir insanın da hangi sebeple olursa olsun kullanmaması gereken bu ifadeleri asla tasvip etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Siyasetin geldiği nokta ne yazık ki bu. İnsanın fıtri özellikleriyle alay etmek ve buradan yüklenmek, gayretullaha dokunur ve gelir sizi bulur. Ne ara bu kadar savruldunuz ve değerlerinizden koptunuz. Yakıştı mı şimdi bu cümleler bir saadetliye. Yazık.