Bu ikiliyi yan yana görmeyi, özleyenler illa ki vardır....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinop'ta buluştu.

Bu ikiliyi yan yana görmeyi, özleyenler illa ki vardır....
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olarka görev yaptığı ve Gürsel Erol'un Elazığ Milletvekili olduğu dönem bu ikilinin Elazığ'a verdiği değer ve şehir adına yaptıkları çalışma ve çıkışlarla hafızalarda yer edindi.

Özellikle CHP'nin Cumhuriyet tarihinde ilk kez Elazığ'da bir parti grup toplantısı düzenlemesi ve Elazığ'a bakanlık sözü uzun süre gündemde kaldı.

2023 genel seçimlerinin arından Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığa veda etti ancak Gürsel Erol bir dönem daha Elazığ Milletvekili olarak görev yapma yetkisini almayı rekor bir oyla başardı.

MUHTEŞEM İKİLİ YENİDEN AYNI KARADE

Gürsel Erol, genel başkanlığı döneminde büyük bir uyumla çalıştığı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinop'ta buluştu. Kılıçdaroğlu ve Erol, Sinop'ta bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bir araya geldi. Tarihi Sinop Cezaevi ziyaretlerini sosyal medyadan duyuran Erol, "7.Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop İl Başkanımız Aykut Cem Yalçınkaya, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve Sinop Mimarlar Odası eski  Başkanı Cemalettin Ercan ile birlikte, Sebahattin Ali’nin yattığı Tarihi Sinop cezaevini ziyaret ettik" açıklamasını yaptı.