Bu Defa Bahçeli Uyardı

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara 18 Ekim gününü tarih vererek grev çağrısı yapmasına tepki gösterdi.

Bu Defa Bahçeli Uyardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu bürokrasiye değil İBB Başkanı'na kafa yormalıdır. Bu şahsın sadece boş zamanlarında belediye binası ve İstanbul'a uğradığını görüyoruz. Bu şahıs il il kapı kapı gezmektedir. Bu şahıs neyi planlamaktadır? Birbirinize çalım atmak için fırsat kollayan curcuna ittifakına Türkiye teslim edilir mi?" diyerek, Kılıçdaroğlu’nun memurlarla uğraşması yerine İmamoğlu’nu uyarması  gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun son günlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağına dair genel bir kanaat oluşmuşken ve buna kendisini çok alıştırmışken, İmamoğlu’nun Anadolu’yu karış karış gezerek kendisinin güçlü olduğunu göstermeye çalışması, CHP içinde de kriz yaşanmasına sebep oldu. 

Bahçeli de bunu gördüğü için “Önce kendi başkanına sahip çık, adam kendi görevini bırakmış seçim turları atıyor, sen uyuyorsun” mealindeki açıklamasıyla Kılıçdaroğlu’nu uyarmış oldu.

Kılıçdaroğlu, bürokratları uyaradursun, kendi ayağının  kaydırılması için yapılanlardan haberi yokken, Bahçeli bu yalın gerçeği ortaya çıkardı.  Belki uyanır da gereğini yapar diye.