Bozkurt Selamı Provakatörlük mü?

Elazığsporlu Burak Yamaç'ın Batman Petrolspor maçı sonrası verdiği bozkurt selamı, Batmanlılar'ı incitti ve Burak'ı provakatörlük yapmakla suçluyorlar 

Bozkurt Selamı Provakatörlük mü?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 19. Haftası’nda zorlu deplasmanda Batman Petrolspor’la 1-1 berabere kaldı. Hem saha içinde hem de saha dışında slogan atan Batmanlılar’la mücadele eden  Elazığspor’umuz maç sonu polis korumasına rağmen saldırıya maruz kaldı.

PROVAKATİFMİŞ(MİŞ!)

Tüm bu saldıraları ırkçı söylemleri görmezden gelen Batman basını kendileri sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi suçu hala Elazığspor’a yığıyor. 

Bozkurt Selamı Provakatörlük mü?

BURAK’TAN BOZKURT SELAMI

Maç sonu bozkurt selamı veren başarılı futbolcumuz Burak Yamaç’ı hedef tahtasına oturtan Batman basını algı oyunu yapmaya çalışsa da futbol kamuoyu ve TFF gereken cevabı verdi.

BATMAN PETROLSPOR’A CEZA KAPIDA

TFF Hukuk Müşavirliği TPAO Batman Petrolspor’u saha olayları ve çirkin tezahürat eylemlerinden dolayı PFDK’ya sevk etti. TFF’den yapılan açıklama şöyle;  
TPAO BATMAN PETROL SPOR A.Ş. Kulübü’nün 11.02.2024 tarihinde oynanan TPAO BATMAN PETROL SPOR A.Ş.-3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki“ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.