Bombalar patlamaya başlıyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, transfer tahtasını açabilmek için yüzde 99 seviyelerine gelirken, bazı isimlerle prensip anlaşmasına varmaya başladı

Bombalar patlamaya başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığsporda transfer taarruzu başlıyor. TFF 3. Lig 1. Grup’ta kapalı olan transfer tahtasının açılması için büyük bir çalışma yapan ve %99 seviyelerine gelen Bordo-Beyazlı ekibimiz, bir yandan da görüşmelere hız verdi. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre daha önce eski ismiyle Elazığ Karakoçan FK, yeni ismiyle 23 Elazığ FK’da forma giyen ve şimdi TFF 2. Lig ekibi Kırşehir Belediyespor’un başarısı için ter döken Fatih Kıran ile prensip anlaşmasına varıldı. Elazığ’a davet edilen ve takımla antrenmanlara başlayacak olan Fatih Kıran ile transfer tahtası açılır, açılmaz resmi sözleşme imzalanacak.

Fatih Kıran kimdir?
1993 Almanya doğumlu olan tecrübeli kanat oyuncusu, orta sahanın her iki kanadında da görev yapabiliyor. DG Sivasspor kariyeriyle Türkiye kariyerine başlayan Fatih, sırasıyla Göztepe, Sivas Belediyespor, Körfezspor, Bandırmaspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, 23 Elazığ FK ve son olarak Kırşehir FK formaları giydi. Fatih Kıran sezonun ilk yarısında 17 lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada yer aldı.