Bodrum kaçtı, Gakgoş yakaladı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 15. Haftası'nda Bodrumspor'un konuğu oldu

Bodrum kaçtı, Gakgoş yakaladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 15. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Bodrumspor’la karşılaştı. 13 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan ve Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Enes Kanpara’nın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ali Karataş, Tufan Kelleci, Yiğitcan Erdoğan, Onur Alsu, Hebat Alan, Kadir Taşoğlu, Salih Polatdemir, Murat Ceylan, Yusuf Ensar Poyrazlı, Eren Çinkılınç ve Muhammed İldiz onbiriyle çıktı.

BODRUMSPOR PERDEYİ ERKEN AÇTI

Bir çok futbolcusundan yoksun maça çıkan Bordo-Beyazlı ekibimiz kalesinde golü de erken gördü. Elazığspor, ani gelişen Bodrumspor atağında 5. dakikada Apti Mert Çayir’in golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü.

MUHAMMED İLDİZ 1-1 YAPTI

Golü kalesinde gördükten sonra hücuma daha fazla ağırlık veren Bordo-Beyazlı ekibimiz 14. dakikada tecrübeli oyuncusu Muhammed İldiz’in golüyle skora denge getirdi. 34. dakikada Muhammed İldiz ceza sahası çizgisi üzerinde rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Kaleyi karşıdan gören pozisyonda topun başına geçen Muhammed’in şutu sağ köşeden az farkla auta gitti. Kalan bölümde de çok net fırsatlar bulan temsilcimiz, bir türlü öne geçmeyi başaramadı ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

MUHAMMED SAKATLANDI, İŞLER DEĞİŞTİ!

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ev sahibi oldu. 58. dakikada sol çaprazdan Muhammet’in şutu üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu altı pasta Ozan kafayla tamamlamak istedi ancak kaleci Ali yerinde müdahale ile gol izni vermedi. 64. Dakikada sakatlanan Muhammed İldiz yerine Fırat Ergun’a bırakmak zorunda kaldı. 67. dakikada yine sol kanattan gelişen atakta kaleci Ali’den seken topu Cenk yarım voleyle filelere göndererek takımını yeniden öne geçirdi.

90’DA PENALTI KAÇTI!

Ceza sahası içinde Onur Alsu’nun Cenk’i düşürmesiyle Bodrumspor 90’da penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Sergen, tercihini sağdan yana kullandı. Sert şut direk dibinden auta gitti.

90+5 TUFAN!

Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya altıpasta iyi yükselen ve kafayı vuran Tufan Kelleci skora yeniden denge getirdi. Uzatma bölümün 6. Ve son dakikasında Elazığspor bir pozisyon fırsatı daha yakalasa da pozisyonu değerlendiremedi ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Puanını 14’e yükselten Bordo-Beyazlı ekibimiz, 16. haftada evinde Kırşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.