Bizmişen'de yapımı tamamlanan konutlar için hak sahiplerinden başvuru alınacak

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Bizmişen'de yapımı tamamlanan 781 adet konut için AFAD'dan hak sahibi olan vatandaşların kura çekimine katılması için başvuru alınacak

Bizmişen'de yapımı tamamlanan konutlar için hak sahiplerinden başvuru alınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Erkaya Yırık sosyal medya hesabından yapıtığı açıklamada Bizmişen'de yapımı tamamlanan 781 adet TOKİ konutu için yapılacak kuraya katılmak isteyen vatandaşların başvuru yapması gerektiğini açıkladı.

İşte detaylar:
AFAD Konutları Kura Çekimi Başvuruları
Güney Çevre Yolu Bizmişen Mevki
Elazığ Güney Çevre Yolu Bizmişen Mevki AFAD konut Projesi kapsamındaki konutlar için kura başvuruları 05-08 Ocak 2021 tarihleri arası belirlenen başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 

Hangi Hak Sahibi Vatandaşımız Kuraya Katılabilir?
- Elazığ merkez mahallelerindeki konutları ağır hasar olup AFAD'dan hak sahibi olan,
-Hasarlı konutu kentsel dönüşüm alanında bulunmayan
- Daha önce çekilen konut kuralarına katılmamış olan,
vatandaşlar başvuru yapabilir.

Başvurularımı nereye yapabilirim
- Şehit Cuma Dağ Ortaokulu (Abdullahpaşa Mah.)
- Namık Kemal İlkokulu (Yeni Mah.)
-Eski Vali Konağı (İzzetpaşa Camii Karşısı)
-Geçici Konaklama Merkezleri Yönetim Ofisleri (Sadece Geçici Konaklama Merkezlerinde Kalan Hak Sahibi vatandaşlarımızın başvuruları alınacaktır.)

Nasıl Başvurabilirim?
Güney Çevre Yalu Bizmişen Mevki AFAD Kura Çekimine katılacak olan belirtilen kriterleri taşıyan hak sahibi vatandaşlarımız 05-08 Ocak 2021 tarihleri arası başvuru merkezine dilekçe ve TC. Kimlik Kartı fotokopisi ile başvurularını yapabilir. Şehir Dışında bulunan vatandaşlarımız:
Fax: 0 424 247 15 04 mail: [email protected].
Dikkat!: Belirtilen Fax numarası ile mail adresine başvuruları yaptıktan sonra posta/kargo yolu ile orjinal belgelerini göndermeleri gerekmektedir.

Not: 2+1 konutların zemin ve bodrum katları kuraya dahil edilmeyecektir. 3+1 konutların zemin ve bodrum katları kuraya dahildir. Konut talepleri alındıktan sonra en kısa zamanda noter kurası ile hak sahiplerinin konutları belirlenecektir.