Biz de Şahidiz!

Son günlerde özellikle parti yöneticileri ve seçilmişlerin #GayretineŞahidizErdoğan etiketi ile paylaşım yaptığını hepimiz görüyoruz.

Biz de Şahidiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkemiz halkımız için ortaya koyduğu samimi gayret ve çabalarını içeren hizmet görüntülerinin her aldığı videonun altına “gayretine şahidiz” etiketiyle paylaşım yapanların en önemli özelliği kendileri de hizmet etme makamında olan parti yetkilileri ve milletvekilleri.

Bu paylaşımları halktan ve özellikle gönlünde apayrı bir Tayyip Erdoğan sevgisi olan dava ehli insanlar yapsa elbette karşılığı ve tesiri daha çok olacak. Ancak ve ne yazık ki bu paylaşımı yapanların, istisnalar dışında birçoğu, siyasetteki makam ve mevkiini kendine değil Erdoğan’a borçlu isimler.

Halk ve özellikle parti tabanı da bu gerçeği bildiği için, bu siyasilerin yaptığı paylaşımlar, Erdoğan’a artı değil eksi yönde yansıyor.

Kendi görevinde ortaya koyduğu başarılar ve ürettiği hizmetlerle bu paylaşımı yapmayı hak eden ve bu yönüyle Erdoğan ile bütünleşen ve örtüşen siyasilerde çok şık duran bu paylaşım, ötekilerde çok eğreti duruyor ve ters tepiyor maalesef. Evet biz de şahidiz, Erdoğan’ın her konuda çırpınmasına ve uykusuz gecelerine rağmen birilerinin halkın sorunlarına ilgisiz kalışından kaynaklı mağduriyetlere ve hatta fırçalara… Bilin istedik.