Birlik ve Beraberliğimiz Adına Önemli Bir Adım

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat ULAŞ gazetemiz Hakimiyet'e geçtiğimiz hafta yapılan 7

Birlik ve Beraberliğimiz Adına Önemli Bir Adım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat ULAŞ gazetemiz Hakimiyet’e geçtiğimiz hafta yapılan 7. Esnaf Buluşması hakkında değerlendirmelerde bulundu. ULAŞ “ ülke olarak zor geçirdiğimiz bu günlerde düzenlediğimiz esnaf buluşmasında  esnaflarımızın birlik ve beraberliğinin oluşması için önemli bir adım attık” dedi.

Yedinci buluşmaya odaya bağlı esnafların yoğun ilgi gösterdiğini ve katılan bütün esnaflara teşekkür eden ULAŞ “ Bu önemli buluşmada esnafımız sıkıntılarını birebir olarak sayın belediye başkanımıza iletme fırsatı buldu.  Üyelerimizin yoğun olduğu, esnaflarımızın mağdur olduğu noktalarda sorunlarına çözüm yolları arandı” diye konuştu.

Yaptıkları  bütün çalışmaları yerel esnafı güçlendirmeye onlara sahip çıkmaya yönelik olduğunu altını çizen ULAŞ “ Çalışmalarımızı yerel esnafımıza, ilimizin ekonomisine katkı sağlamak, işsizliğe çözüm bulmaya yönelik gerçekleştiriyoruz” diye kaydetti

Cazibe Merkezi Süreci İyi Değerlendirilmeli !

Esnafların kalkınması için bir alım günün oluşması gerektiğini ifa eden ULAŞ “ Cazibe merkezi fırsatını kaçırmayarak ilimize birkaç tane yatırımcı getirmemiz gerekiyor. Örneğin; 500 kişilik  5 tane fabrika kurulmasına ön ayak olursak çalışacak 2500 kişi  bu şehrin esnafından alışveriş yaparak ekonomik bir döngünün oluşması sağlanır hemde ilimizin işsizlik sorunu için ciddi bir adım atılmış olur. Şehir olarak bu önemli fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz” diye aktardı.