''BİR MUSTAFA GİDER BİN MUSTAFA GELİR''

Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erkan Bay'a açıklamalarda bulunan Kaplan, 'Mustafa Kemal Atikeler sevdiğimiz bir kardeşimizdir

''BİR MUSTAFA GİDER BİN MUSTAFA GELİR''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erkan Bay’a açıklamalarda bulunan Kaplan, ’Mustafa Kemal Atikeler sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Yaklaşık 6 yıldır partimizin üyesi ve eski il başkanımızdır. Verdiği karara saygı duyuyoruz.’’dedi.

‘’KENDİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ’’

Prof.Dr.Mustafa Kemal Atikeler’e aktif  çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini  ifade eden Başkan Kaplan,’’Sayın Atikeler’in partimizden istifa ettiğini sosyal medyadan öğrendim. Partimize her hangi bir yazılı istifa gelmedi. Resmi olarak bize başvurduğu  takdir de  gerekeni yapacağız.’’diye konuştu.

‘’ ATİKELER’İN GİTMESİ CHP’DE BİR PROBLEM YARATMAZ’’

Yaşanan sürecin    Elazığ Chp İl Teşkilatında bir problem yaratmayacağını dile getiren Zeki Kaplan,’’Mustafa Kemal Atikeler’in istifa  etmesi CHP İl Teşkilatın da bir boşluk yaratmayacak. Teşkilatımız donanımlı  ve tecrübeli arkadaşlarımız ile kuruludur.Bir Mustafa gider Bin Mustafa Gelir.Yeni siyasi hayatında kendilerine başarılar diliyorum.’’dedi.