Beykan McQueen!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor'un yıldızı Beykan Şimşek, Hacettepe 1945 maçındaki başarılı performansıyla parmak ısırttı

Beykan McQueen!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 13. Haftası’nda Hacettepe 1945’i 2-0 yenerek yükselişini sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor’da, şanssızlığını kıran isim Beykan Şimşek oldu. Sezonbaşı transferiyle ülke gündeminde ses getiren, takımın şampiyonluk hedefinin önemli yapı taşlarından olan Beykan, forma giydiği 9 maçta gol katkısı sağlayamamıştı. Bir sakatlık dönemi de geçiren ve eski performansına yavaş yavaş dönme sinyali veren 29 yaşındaki oyuncu, son oynanan Hacetepe 1945 maçında şık bir kafa golüyle perdeyi açarken, 45. dakikada ise Çağrı’nın attığı golün asistini yaptı.
Galibiyetin kilit isimlerinden olan Beykan’ın performansı taraftarların da yüzünü güldürdü.


“MÜCADELEMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”
İyi performansı sonrası gelen galibiyetin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, “Güzel atmosfer ile birlikte kazanmak daha da keyifliydi. Sahada olan olmayan tüm takım arkadaşlarımı kutlarım. İstediğimiz zaman neler yapabileceğimizi tekrardan hep birlikte gördük Elazığspor’un hak ettiği yere gelebilmesi adına burada sizlerle zamanımız ne kadar ise o zamanın en sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sezon sonu sokaklarda kutlama yapmak için son düdükte sahaya atlamak için bayrakları her yere asmak için yapmamız gereken tek bir şey var inanmak ve birlik değil bir olmak” dedi.

Beykan McQueen!


ÇAĞRI’NIN DA PERFORMANSI YÜKSELİŞTE
Son haftalarda performansı yükselişte olan bir diğer futbolcu da Elazığspor’da Çağrı Yağız Yasak oldu. Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın göreve gelmesiyle kendine gelen Çağrı, bu sezonki 4. golünü attı. 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere rakip fileleri toplam 4. Kez havalandıran tecrübeli oyuncu takımın en golcü futbolcusu konumuna da geldi.