Beş Yılın Başarı Hikayesi

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları'nın bu kadar başarılı bir yöneticilik ve vizyoner bir liderlik ortaya koyacağını çok kimse tahmin etmiyordu.

Beş Yılın Başarı Hikayesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçildikten birkaç ay sonra yaşanan 2020 depremi, hemen arkasından başlayan pandemi süreci ve en son 6 Şubat depremleri…

Tüm bu olumsuzluklar, Başkan Şerifoğulları’nı ne hizmetten ne de hedeflerinden alıkoydu. Vaatleri ve sözleri vardı hemşehrilerine.. Sözleri,  İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş örneklerinde olduğu gibi sözde ve yerde kalmadı.   Zira Gakko sözüydü verilenler ve bunlar mutlaka yerine getirilmeliydi.

Medyada çok gözükmeden, yaptığı bir hizmetin reklamını  yapıp insanların gözüne sokmak gibi bir gayretin içine girmeden, kendine günlük, haftalık, aylık ve yıllık hedefler koyarak sistematik bir çalışma disiplini ortaya koyarak projeleri  bir bir hayata geçirdi ve birçoğunu da perşembe günü toplu bir şekilde açılışını gerçekleştirecek olan Başkan Şerifoğulları, şehrin kaderine etki eden ve birçoğu yılların ihmaline uğramış hizmetleri hizmete sunmanın onur ve gururunu yaşıyor.

Aslında 2 temel atma, 25 de tamamlanmış projelerin birçoğu uzun zamandan beri tamamlanmış ve “söz verdiğimiz gibi” etiketiyle halkımızın hizmetine sunulmuştu. Ancak halka bir hizmet daha sunmanın gayretinde olan Başkan Şahin Şerifoğulları, bu çalışmalardan fırsat bulup açılış törenleri yapmamış, aslında bir nevi açılış törenleriyle zaman kaybı ve maddi harcama yaparak kaynakları israf etmek de istememişti.

Birçoğu zaman içinde tamamlanan projelerin , Elazığ’a özel bir önem veren  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla toplu ve tek bir seferde açılışı gerçekleştirilecek.

Bu özel gün ve saatte bizler de açılışta bulunup bu özel ana tanıklık edeceğiz. Her biri şehre değer katan ve Başkan Şahin Şerifoğulları’nın gurur projeleri olan hizmetler bir kez daha Elazığ’a ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.