Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Belli Oldu

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlık için iki isim yarıştı. Oylama sonucunda Nizamettin Türkoğlu güven tazeledi.

Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Belli Oldu

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem’in yaptığı kongrede Başkan Nizamettin Türkoğlu ve Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Kahraman Sarıçiçek başkanlık için yarıştı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

SARIÇİÇEK: BUGÜN YAPILACAK OLAN SEÇİMİMİZİN ODAMIZA, ŞEHRİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ BEN TEKRARDAN RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM
Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Kahraman Sarıçiçek, “Kıymetli meslektaşlarım bugün hamt olsun üyemizin karşısına yüzü ak, anlı pak, temiz bir kadromuzla çıkmış bulunuyoruz. Bizlere bu ilginizi, alakanızı bugüne kadar gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün yapılacak olan seçimimizin odamıza, şehrimize hayırlar getirmesini ben tekrardan rabbimden niyaz ediyorum. Burada bugün kaybeden olmayacak, kazanan şehrimiz olacak kazanan sektörümüz olacak, kazanan odamız olacaktır. Biz bugüne kadar bu mücadeleyi böyle verdik. Bundan sonrada biz bu duruşumuzu bozmadan devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU: GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR SİZLERE ELİMDEN GELENİ YAPTIĞIMA BEN ŞAHSEN İNANIYORUM
Başkan Nizamettin Türkoğlu, “Oda yönetiyorsunuz. Maalesef mutlaka artıları, eksileri vardır. Elazığ’da hiç olmayan ilkleri bizle yaşadılar. Hiçbir zaman bir etkinlik olmamıştır, hiçbir zaman bir eğitim olmamıştır, hiçbir zaman bir sosyal faaliyet olmamıştı. Ben buradan meslektaşlarıma soruyorum; bunlardan hangisinden mahrum kaldılar diye merak ediyorum. Gücümüz bu kadar Rabbim nasip ederse daha güzel şeyler yapacağız. Pandemi deprem sürecinde yaptığımız mücadeleye herkes şahittir. Gücümün yettiği kadar ilimizin bürokratlarıyla, ilimizin valisiyle ilimizin belediye başkanıyla gücümüzün yettiği kadar sizlere elimden geleni yaptığıma ben şahsen inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kongrede başkanlık sonucunu 428 oy ile Başkan Nizamettin Türkoğlu güven tazeledi. Rakibi Kahraman Sarıçiçek’te 117 oy aldı.