Belediyespor seri için İzmir'de!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz 6 puan değerindeki maçta yarın Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelecek

Belediyespor seri için İzmir'de!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, yarın İzmir ekibi Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. Bu müsabaka için bu sabah İzmir’e geçen Bordo-Beyazlı ekibimiz son antrenmanını saat 15.30’da Bergama Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleştirdi ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta evinde Pazarspor’u mağlup eden temsilcimiz, deplasmandaki ilk galibiyetine İzmir’de imza atmayı hedefliyor. Alaattin Tutaş yönetimindeki Elaziz Belediyespor’da zorlu müsabaka öncesi önemli eksikler de bulunuyor.

Temsilcimizde son antrenmanda ağrıları olan tecrübeli stoper Veysel Aksu’nun yanı sıra, ayak bileğinde ağrıları olan Ali Akburç ile gribal enfeksiyona yakalanan Muhammed Can Öztürk, İzmir’e götürülmedi.

HAKEM KOCAELİ BÖLGESİNDEN

Yarın oynanacak olan Bergama Belediyespor - Elaziz Belediyespor maçını Kocaeli Bölgesi C Klasman Hakemi Sait Tuzcu yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini yine Kocaeli Bölgesi’nden Şefik Öner ile Balıkesir Bölgesi’nden Kadir Beyaz yapacak. Müsabakanın 4. hakemlik görevini ise yine Balıkesir Bölgesi’nden Birkan Altındaş yapacak.

BELEDİYESPOR’UN YENİLGİSİ YOK

İki takım 2016-2017 Sezonu’nda yine TFF 3. Lig’de aynı grupta yer almıştı. O dönem İzmir’de oynanan maçı temsilcimiz 3-1 kazanırken, Elazığ’da oynanan müsabaka ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. 27 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmaya Bergama 14 Eylül Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Temsilcimiz bu maç öncesi 10 puanla 12. basamakta yer alırken, Bergama Belediyespor 9 puanla 13. sırada bulunuyor.